January 25, 2022

Bedankje

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen die

mijn zoon en ik hebben mogen ontvangen van vele mensen binnen onze

vereniging. Dit naar aanleiding van het overlijden van mijn vrouw Triny.

Het was hartverwarmend.

Speciaal danken wij de mensen die ons mooie bloemen hebben gestuurd bij

de crematie tw; Bestuur van Wcr , Ex selektiespelers  (groep Dimitri Lierop)

nu Tennismaatjes ,  Wcr Club 50+

Rien en Richard van Zanten

Share

WCR gaat niet op trainingskamp

WCR gaat NIET op trainingskamp

Het bestuur van WCR heeft samen met de organisatoren besloten NIET op trainingskamp te gaan dit jaar. Dit naar aanleiding van de negatieve berichten uit Portugal zelf (zie onderstaande informatie), het feit dat meer dan 70% van de begeleiding het niet zag zitten om naar dit risicogebied te gaan en het de organisatoren bekend was dat meer dan 1/6 deel van de deelnemers die zouden meegaan niet ingeënt waren.  

De informatie die Trainingskampen met ons heeft gedeeld komt van officiële bronnen en is daarbij actief tot ten minste 9 januari. Over de periode hierna is helaas niets bekend. Wij verwachten echter niet dat het reisadvies vanuit de NL overheid zal worden aangepast of dat de beperkingen in Portugal worden versoepeld. 

Portugese vasteland (Algemene regels): 
Reizigers van 12 jaar of ouder moeten binnen 72 uur voor vertrek een PCR-test óf binnen 48 uur voor vertrek een antigeen sneltest laten afnemen met een negatief resultaat. Dit geldt ook als je volledig bent gevaccineerd of bent hersteld van corona. Reizigers die een herstel bewijs hebben van maximaal 180 dagen oud hoeven geen test te laten afnemen voor vertrek. Gebruik je QR-code uit de Corona Check-app om aan te tonen dat je negatief bent getest.  N.b. de kosten van deze testen zouden voor rekening komen van de deelnemers. Dat bedrag kunnen de deelnemers weer aftrekken van het verlies dat geleden wordt door niet te gaan

De volgende regels zijn ingegaan op 25 december om 00:00 uur.

 • Vanaf 25 december moet je een negatieve test hebben bij check-in in een hotel of vakantiewoning;
 • Discotheken en bars gaan dicht vanaf 25 december tot ten minste 9 januari;
 • Er geldt een maximum van 1 persoon per 5 m2 voor alle openbare binnenruimten;
 • Vanaf 25 december gaan/blijven scholen en crèches dicht, en is thuiswerken weer verplicht, tot ten minste 9 januari;
 • De traditionele uitverkoop door winkels is verboden tot 9 januari, tevens is het recht tot omruilen voor alle artikelen waarvan dat verloopt uiterlijk 9 januari, verlengd tot 31 januari.
 • Er mag slechts worden getraind in groepjes van 10 personen

Informatie hotel:
De all incl bar bij de kegelbaan is dicht. Men kan gebruik maken van het restaurant. Daar moet men zitten. Of drankjes meenemen naar de slaapkamer. Voor ons geldt dat ook dat een ieder getest moet worden; dit op basis van een PCR test of een Antigeentest. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met Spoedtest.nl, echter dit zijn extra kosten waar je wel rekening mee moet houden. 

Trainingskamp begrijpt de twijfel om wel of niet af te reizen. Zodoende hebben zij ons ook mogelijkheid geboden de reis te annuleren tegen 50% van de reissom.

Het bestuur van WCR begrijpt de teleurstelling onder alle betrokken deelnemers maar kiest op basis van de gezondheidsrisico’s, de (toekomstige) beperkingen en  de extra financiële kosten voor het gezonde verstand en annuleert derhalve de reis naar dit trainingskamp.

Het bestuur

Share

Onze clubkaart is er!

Onze clubkaart is er. Deze is enkel te gebruiken in de kantine van WCR. Zoals jullie zien hebben we bij het ontwerp van de clubkaart rekening gehouden met de belangrijkste pijlers van onze club. Het feit dat we 75 jaar bestaan als zelfstandige vereniging, een sponsorbord van Geeve achter het doel (aan Geeve danken we onze clubkleuren en worden vanaf het begin gesponsord, de voetballende jeugd waarin zelfs de diversiteit waar wij voor staan tot uitdrukking wordt gebracht. De clubkaart van WCR is voor iedere seniorspeler,  die vorig en DIT jaar de gebruikelijke hele contributie heeft betaald,  en wordt aangeboden met een bedrag van € 75,- er op. De jeugd en de rustende leden krijgen op een later moment dit jaar de clubkaart uitgereikt. Er is op dit moment wel tijdelijk een logistiek probleem. De clubkaarten zijn er maar………….. de bestuursleden die bij machte zijn de clubkaart te activeren, maken op dit moment deel uit van de ziekenboeg. Afhankelijk of de behandeling aanslaat zou de penningmeester volgende week zaterdag 9 oktober aanwezig kunnen zijn tussen 14.00 en 16.00 uur.  Diegenen die tot en met 30 september 2021 aan de voorwaarden hebben voldaan kunnen dan hun kaart ophalen.

Share

Boodschappen doen en daarmee gelijk sparen voor WCR

Supermarktketen Plus start vanaf 5 september 2021 de spaaractie ‘Spaar je club gezond’ voor lokale clubs en verenigingen om hen een financieel steuntje in de rug te geven. Deze actie is via (het boodschappen doen bij) Plus Hofland in Poortugaal[1] ook bestemd voor de clubs en verenigingen in Albrandswaard. Ook WCR neemt (vanzelfsprekend) aan deze spaaractie deel. Uiteraard met de bedoeling een financieel graantje mee te pikken. In de kantine van WCR zijn flyers over ‘Spaar je club gezond’ beschikbaar. Voor degenen die hierop niet kunnen of willen wachten hierbij al vast wat informatie zodat je je een (goed) beeld kunt vormen van deze actie.

Zo spaar je mee[2]:

 1. Van zondag 5 september 2021 tot en met zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke €10,- aan boodschappen[3] bij Plus Hofland en daar geselecteerde actieproducten;
 2. Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR-code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten;
 3. Bekijk alle deelnemende clubs en verenigingen en bepaal aan wie je jouw sponsorpunten schenkt. Voer de unieke code in en activeer;
 4. Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de Plus-app. Als je digitaal spaart ontvang je gelijk een sponsorpunt gratis;
 5. Het principe is: hoe meer sponsorpunten jij spaart hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas.

De spaaractie voorziet ook in de mogelijkheid ‘clubsponsor van de week’ te worden: activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie Plus Cadeaukaarten ter waarde van €75,-. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.

We hopen op een mooie opbrengst!

Bestuur WCR


[1] Plus Hofland Poortugaal heeft in totaal een bedrag van in totaal € 10.000,- beschikbaar gesteld voor alle deelnemende clubs. Het totale sponsorbedrag wordt op basis van alle geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club.

[2] Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

[3] Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels,cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijk toegestane artikelen.

Share