October 26, 2021

Onze clubkaart is er!

Onze clubkaart is er. Deze is enkel te gebruiken in de kantine van WCR. Zoals jullie zien hebben we bij het ontwerp van de clubkaart rekening gehouden met de belangrijkste pijlers van onze club. Het feit dat we 75 jaar bestaan als zelfstandige vereniging, een sponsorbord van Geeve achter het doel (aan Geeve danken we onze clubkleuren en worden vanaf het begin gesponsord, de voetballende jeugd waarin zelfs de diversiteit waar wij voor staan tot uitdrukking wordt gebracht. De clubkaart van WCR is voor iedere seniorspeler,  die vorig en DIT jaar de gebruikelijke hele contributie heeft betaald,  en wordt aangeboden met een bedrag van € 75,- er op. De jeugd en de rustende leden krijgen op een later moment dit jaar de clubkaart uitgereikt. Er is op dit moment wel tijdelijk een logistiek probleem. De clubkaarten zijn er maar………….. de bestuursleden die bij machte zijn de clubkaart te activeren, maken op dit moment deel uit van de ziekenboeg. Afhankelijk of de behandeling aanslaat zou de penningmeester volgende week zaterdag 9 oktober aanwezig kunnen zijn tussen 14.00 en 16.00 uur.  Diegenen die tot en met 30 september 2021 aan de voorwaarden hebben voldaan kunnen dan hun kaart ophalen.

Share

Boodschappen doen en daarmee gelijk sparen voor WCR

Supermarktketen Plus start vanaf 5 september 2021 de spaaractie ‘Spaar je club gezond’ voor lokale clubs en verenigingen om hen een financieel steuntje in de rug te geven. Deze actie is via (het boodschappen doen bij) Plus Hofland in Poortugaal[1] ook bestemd voor de clubs en verenigingen in Albrandswaard. Ook WCR neemt (vanzelfsprekend) aan deze spaaractie deel. Uiteraard met de bedoeling een financieel graantje mee te pikken. In de kantine van WCR zijn flyers over ‘Spaar je club gezond’ beschikbaar. Voor degenen die hierop niet kunnen of willen wachten hierbij al vast wat informatie zodat je je een (goed) beeld kunt vormen van deze actie.

Zo spaar je mee[2]:

  1. Van zondag 5 september 2021 tot en met zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke €10,- aan boodschappen[3] bij Plus Hofland en daar geselecteerde actieproducten;
  2. Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR-code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten;
  3. Bekijk alle deelnemende clubs en verenigingen en bepaal aan wie je jouw sponsorpunten schenkt. Voer de unieke code in en activeer;
  4. Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de Plus-app. Als je digitaal spaart ontvang je gelijk een sponsorpunt gratis;
  5. Het principe is: hoe meer sponsorpunten jij spaart hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas.

De spaaractie voorziet ook in de mogelijkheid ‘clubsponsor van de week’ te worden: activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie Plus Cadeaukaarten ter waarde van €75,-. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.

We hopen op een mooie opbrengst!

Bestuur WCR


[1] Plus Hofland Poortugaal heeft in totaal een bedrag van in totaal € 10.000,- beschikbaar gesteld voor alle deelnemende clubs. Het totale sponsorbedrag wordt op basis van alle geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club.

[2] Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

[3] Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels,cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijk toegestane artikelen.

Share

Voorbereiding voor het seizoen 2021-2022

4e WEEK
Zaterdag21-augHeerjansdam 2 – WCR 212:00 uur
WCR 1 – toernooi FIOS14:30 uur
Zondag22-augvrij
Maandag23-augvrij
Dinsdag24-augWCR 1 – SVV 120:15 uur
overige spelers trainen20:15 uur
Woensdag25-augvrij
Donderdag26-augtrainen20:15 uur
Vrijdag27-augvrij
5e WEEK
Zaterdag28-augWCR 2 – Rozenburg 211:30 uur
WCR 1 – Spartaan’20 – 2e14:30 uur
Zondag29-augvrij
Maandag30-augvrij
Dinsdag31-augWCR 2 – Nieuwenhoorn220:15 uur
overige spelers trainen20:15 uur
Woensdag1-sepvrij
Donderdag2-septrainen20:15 uur
Vrijdag3-sepvrij
6e WEEK
Zaterdag4-sepWCR 2 – CION 211:30 uurBeker 1
4-sepSchoonhoven 1 – WCR 115:00 uur
Zondag5-sepvrij
Maandag6-sepvrij
Dinsdag7-septrainen20:15 uur
Woensdag8-sepvrij
Donderdag9-septrainen20:15 uur
Vrijdag10-sepvrij
7e WEEK
Zaterdag11-sepMonster 3 – WCR 214:30 uurBeker 2
WCR 1 – Den Bommel 114:30 uur
Zondag12-sepvrij
Maandag13-sepvrij
Dinsdag14-septrainen20:15 uur
Woensdag15-sepvrij
Donderdag16-septrainen20:15 uur
Vrijdag17-sepvrij
8e WEEK
Zaterdag18-sepWCR 2 – Botlek 211:30 uurBeker 3
Sporting Leiden – WCR 114:30 uur.
Share

In Memoriam Jan Huizer

Afgelopen dinsdag bereikte ons het droeve bericht dat weer een club icoon van WCR na een kort ziekbed overleden is. Natuurlijk iedereen wist dat hij een ziekte onder de leden had maar iedereen ging af op de verhalen van Jan zelf. Samen met de oncoloog in wie hij een groot vertrouwen had hebben ze het ziektebeeld jarenlang goed kunnen bestrijden. En aan de buitenklant was er ook niets aan de hand . Je zag Jan steevast bij zijn geliefde cluppie maar ook bij andere verenigingen schuwde hij zijn aanwezigheid niet. Jan was geliefd persoon ondanks dat hij je soms behoorlijk de waarheid kon vertellen. Hij is een aantal jaren bestuurslid van WCR geweest waar hij bekend stond om zijn analytisch graafwerk. Als geen ander kon hij zich verdiepen in materie die aanvankelijk vreemd voor hem was om vervolgens met een gedegen advies te komen. Jan was ook de grondlegger van de 50-plus club die nog steeds vele projecten bij WCR ondersteunt. Daarnaast bleef hij de rechterhand van de penningmeester. Alle kasuitgaven werden door hem ingeboekt en controleerde hij met enige regelmaat het boekhoud proces bij WCR. Samen met Henk Visser was hij betrokken bij de jaar afsluitingen en gaf advies hoe het verder kon bij WCR. Kortom voor enkele ingewijden bleef hij een grote steun en toeverlaat op de achtergrond van WCR. Wat we vooral zullen missen zijn z’n  humor, bourgondische benadering van het leven en zijn bekende maar altijd goed bedoelde steekjes onder water. Jan zijn laatste wens was dat op de dag van zijn afscheid de kantine van WCR geopend zou zijn voor al diegenen die hem dierbaar waren voor een laatste hapje en drankje. Dit zal zijn a.s. woensdag 21 juli 2021 vanaf 10.00 in de kantine van WCR. Hier is dan ook via een televisie circuit de afscheidsplechtigheid te volgen. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen maar een beperkt aantal bezoekers de dienst rechtstreeks bijwonen. Jan is 67 jaar oud geworden. Typerend is zijn tekst op de rouwkaart: “Bedankt dat jullie mijn leven zo mooi hebben gemaakt. Liever had ik nog wat langer gebleven. Treur niet, het is goed zo, geniet van het leven, neem er maar een paar flinke neuten op.” Indachtig zijn wens zullen we dit, met al zijn dierbaren, zeker doen.

Share