August 13, 2022

Jubileumdag een groots succes!

De georganiseerde Jubileumdag met het 5e Joost van Looijen toernooi & aansluitende feestavond was een groot succes! De festiviteiten rondom het 75 jarig bestaan van WCR moesten vorig jaar wegens de coronapandemie worden uitgesteld. Dit jaar lukte het wél om er een geweldig spektakelstuk van te maken. Geheel in lijn met de traditie werd het Joost van Looijen toernooi aan het eind van het seizoen gespeeld. 24 teams deden mee aan dit 7×7 toernooi, elk met hun eigen naam en tenues. Uiteindelijk kon er maar één team met de beker naar huis, maar bovenal bleek de sportiviteit de grote winnaar deze dag. Na een gezellig toernooi kon savonds het feestgeraas losbarsten. In de omgetoverde sporthal maakten DJ Martin en zanger Zeeg van Seben er een knalfeest van. Het bleef nog lang gezellig op WCR…..
Foto’s van Aad Kraaijenbrink: HIER

Share

WCR jeugd sluit seizoen af en bedankt trainers/leiders

Na een mooi voetbalseizoen sloten afgelopen donderdag de WCR jeugdspelers het seizoen af op de club. Eerst werden de trainers en leiders van de teams bedankt voor hun diensten. Daarna werd er gezamenlijk gegeten. Ten slotte gingen alle spelers met hun team op de foto en werd er nog een balletje getrapt. Aan eenieder die dit seizoen heeft bijgedragen, heel erg bedankt!
Aad Kraaijenbrink maakte foto’s: HIER

Share

WCR – SCO’63

Einduitslag: 5-2

Zaterdag 28 mei, de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het al gedegradeerde SCO ‘63.     Voor WCR was het alleen belangrijk om deze laatste thuiswedstrijd winnend af te sluiten. De wedstrijd was vrij gezapig, SCO kon niet en WCR wilde niet. Wat dan helpt zijn doelpunten. 
SCO scoorde in minuut 14 na een corner. WCR moest wel reageren. Het baltempo ging omhoog en er werden kleine kansjes gecreëerd. In minuut 30 en 34 leidde dit tot 2 goede aanvallen en 2 prima goals van Joey Verbrugge.  En onoplettendheid in minuut 42 betekende nog de 2-2. Na de rust speelde WCR in een hoger tempo. SCO kon alleen nog maar de lange bal hanteren.
In minuut 62 maakte Joey zijn 3e doelpunt en na een cadeautje van de keeper maakte Joey in minuut 63 zijn 4e. De wedstrijd kabbelde hierna voort en het wachten was op het einde. Toch kwam er nog een 5e goal voor WCR, na een prima aanval kon Jordy Boin zijn goede optreden belonen met een doelpunt.
Nu op naar de wedstrijd tegen Hekelingen. Zij kunnen kampioen worden, zal WCR roet in dat eten gooien?


Foto’s van Aad Kraaijenbrink: HIER

Share