July 5, 2020

WCR 2e op Albrandswaardtoernooi

WCR (za) is tweede geworden op het Albrandswaard toernooi. Op dinsdagavond werd thuis vv Pernis verslagen met 5-3. Deze overwinning bracht WCR in de finale.
Deze zou gespeeld worden bij en tegen Sv Poortugaal.
Op een snikhete dag stonden beide teams op een heel warm veld klaar voor de aftrap.

Opstelling:
Stefan Roukema, Kevin Francois(c), Nick Sol, Lars Verheij, Rens Waalboer, Mitchel Keikes, Jordi Dirven, Collin Goudt, Giovanni Oskam, Quyten v Deelen, Darragh Zondervan.
Wissels: Sharondly Joaquin, Bjorn Verheij, Jordy Hofma, Nick Groeneboom, Thomas Pietersen en Robin Romijn
Zoals eerder vermeld, was dit veld eigenlijk niet geschikt om op te spelen onder deze omstandigheden. Voetzolen verbrandden bijna op dit warme veld. Maar goed beide elftallen hadden hier last van.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_0539.jpg

Voor de complete fotoreportage klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Het was sv Poortugaal dat meteen liet zien wat de bedoeling was. Aanvallen en snel scoren. De voorhoede van sv Poortugaal leek niet zo veel last te hebben van de warmte. Met hun renschoenen aan waren zij een constante plaag voor de verdediging van WCR. WCR kwam er ook weinig aan te pas. Met een score van 2-0 werd de rust behaald.
In de rust werden Darragh Zondervan, Collin Goudt en Nick Sol gewisseld voor Bjorn Verheij, Nick Groeneboom en Sharondly Joaquin.
Na de rust kon WCR wel wat beter combineren doordat het middenveld wat minder statisch was. Dit leverde meteen ook wat kansen op, helaas werd er daar geen één van benut. Sv Poortugaal werd weer wat sterker en wist nog 3 keer te scoren. Het eindigde in een 5-0 overwinning voor sv Poortugaal. Terechte overwinning tegen een WCR dat niet bij machten was deze zaterdag.

Na dit toernooi staan de bekerwedstrijden op het programma. En speelt aanstaande dinsdag het 2e elftal van WCR een oefenwedstrijd. Kom ook deze jongens aanmoedigen en leren kennen!

Tot ziens!

Kevin Francois

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.