February 28, 2020

WCR wint van DRL

WCR (za) speelde 7-9-19 de 2e bekerwedstrijd thuis tegen DRL. De eerste wedstrijd tegen Rhoon was gelijk geeindigd.

Opstelling:
Thomas Pietersen, Kevin Francois, Nick Sol, Lars Verheij, Rens Waalboer, Roger Kien(c), Jordi Dirven, Giovanni Oskam, Brandon Eschmeijer, Bjorn Verheij, Kevin de Groote.
Wissels: Robbin Romijn, Mitchel Keikes, Xander van Kralingen

De wedstrijd begon erg slap. Vanaf de aftrap bracht de verdediging van WCR hun eigen keeper in de problemen. Hij verspeelde de bal aan de drukzettende spits en het was binnen 16 seconden 0-1! Gelukkig kon WCR die achterstand binnen 3 minuten goed maken. Bjorn Verheij kopte een corner van Gio Oskam binnen. 1-1!
WCR bleef proberen te voetballen en kwam een aantal keer voor de keeper te staan. Maar de schutters waren niet rustig voor het doel en hielpen de kansen om zeep.

Rust! Brandon Eschmeijer verliet het veld voor Mitchel Keikes.

De 2e helft ging WCR verder met kansen creƫren. Dit resulteerde in een diepe bal die verlengd werd en na een foutje van de verdediging van DRL kon Kevin de Groote de 2-1 maken. De derde treffer van WCR kwam op naam van Roger Kien. Een vrije trap werd goed terug gelegd op hem, waarna hij op doel schoot. De keeper grabbelde en het stond 3-1! WCR kwam verdedigend niet meer in de problemen en kon zelfs nog een vierde treffer produceren. Robin Romijn stond nog geen 5 minuten in het veld of hij lanceerde zichzelf. Hij omspeelde de keeper en kon in leeg doel binnen schieten. 1-4!
Goede overwinning met goed voetbal bij vlagen.

Het 2e elftal had ook eerder die dag gewonnen.
Een zeer goed weekend voor de selectie van WCR.

Volgende week weer verder!

Tot ziens!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.