July 5, 2020

WCR revancheert zichzelf

WCR (za) speelde 28-9-19 de 2e competitiewedstrijd thuis tegen ZBVH. Met een ietwat gewijzigde opstelling speelde WCR deze wedstrijd.

Opstelling:
Stefan Roukema, Nick Groeneboom, Kevin Francois, Lars Verheij, Kevin de Groote, Jordi Dirven, Roger Kien, Mitchel Keikes, Giovanni Oskam, Quyten Deelen, Darragh Zondervan.
Wissels: Robbin Romijn, Sharondly Joaquin, Bjorn Verheij.

WCR begon redelijk aan de wedstrijd er was strijd en een plan. Bij vlagen kwam WCR er goed door, maar was de eindpass steeds niet helemaal op maat. Uiteindelijk wist Kevin de Groote door te breken op links. Hij zette goed voor en Darragh Zondervan maakte zijn eerste doelpunt van dit seizoen. 1-0!
Het spel golfde heen en weer, maar ZBVH kon eigenlijk geen echte kansen creƫren.
Net voor rust kwam Mitchel Keikes goed door over rechts en ook hij wist Darragh Zondervan te bereiken. 2-0!
Na de rust werd de zieke Jordi Dirven vervangen door Sharondly Joaquin.

Fotoreportage klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

ZBVH probeerde wel wat, maar wist nog steeds geen potten te breken. Nadat WCR dit weer goed had overwonnen kwamen de kansen weer voor de formatie van Cor Waalboer. Het was Mitchel Keikes wederom die dit keer Quyten Deelen diep stuurde. Quyten Deelen was sterk in het duel en wist de 3-0 te scoren. Hierna ging ZBVH wel iets harder spelen. Wat overtredingen volgden, maar gelukkig zonder echte gevolgen. Het slotakkoord kwam vanuit een hoekschop. De bal werd ingekopt door Lars Verheij, maar werd bewust van richting veranderd door Darragh Zondervan. De 4-0 was een feit en zijn hattrick ook!
Knappe teamprestatie van de ploeg uit Rhoon.
Man of the Match: Darragh Zondervan.

Het 2e verloor helaas eerder de dag met 1-5.

Tot de volgende keer!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.