June 6, 2020

WCR doet zichzelf te kort

WCR (za) speelde 5-10-19 de competitiewedstrijd uit tegen Abbenbroek. Abbenbroek stond met 6 uit 2 bovenaan.

Opstelling:
Stefan Roukema, Nick Groeneboom, Kevin Francois, Lars Verheij, Kevin de Groote, Jordi Dirven, Roger Kien, Mitchel Keikes, Giovanni Oskam, Quyten Deelen, Darragh Zondervan.
Wissels: Robbin Romijn, Sharondly Joaquin, Rens Waalboer

WCR begon slap aan de wedstrijd. Ze probeerde wel te voetballen, maar het tempo was veel te laag. Abbenbroek speelde vooral op de lange bal. WCR liet te grote gaten vallen waarin de lange bal van Abnenbroek telkens goed viel. Halverwege de eerste helft was er een valpartij van de spits van Abbenbroek en iedereen was verbaasd. De ietwat te jonge scheidsrechtster gaf een penalty. Helaas ging deze erin 1-0! WCR kreeg wel veel kansen, maar er werd niet zorgvuldig genoeg mee om gegaan.

Klik HIER voor de complete reportage, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Rust.
Na rust liet WCR beter voetbal zien en parkeerde Abbenbroek de bus. Uiteindelijk na meerdere kansen kwam WCR via Darragh Zondervan op 1-1. WCR bleef het proberen, maar het was te onrustig door verkeerde keuzes.
De scheidsrechtster raakte het spoor nog verder zoek, want ze ging ook nog eens kaarten geven voor onnozole dingen. In plaats van voor overtredingen. Een zwak Abbenbroek kreeg meer dan het verdiende met 1 punt en een slordig WCR deed zichzelf te kort.
Helaas, volgende keer beter.

Tot de volgende keer!


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.