June 6, 2020

WCR senioren

Beste senior leden


In deze moeilijke c.q. rare tijden hopen we dat het goed gaat met u allen. Het seizoen is op een wel heel rare manier ten einde gekomen. Het belangrijkste blijft natuurlijk de gezondheid van al onze leden, familie en vrienden van een ieder. De velden liggen er verlaten bij en de kantine is dicht, zeer triest om te zien.
Toch moeten we ook vooruit kijken, privé maar ook als club naar volgend seizoen. Aan de selectie 1e en 2e elftal wordt druk gewerkt. De trainers en T.C zijn volop bezig spelers te behouden en enkele versterkingen binnen te halen.
Wat is het zonde voor het eerste elftal, ze hadden nog 8 wedstrijden te spelen. 5 Keer thuis en slechts 3 keer uit tegen veel ploegen uit het rechter rijtje. Hoe het seizoen was geëindigd zullen we nooit weten, helaas. Ze stonden op een nacompetitie plaats.
Alle andere teams waren nog volop bezig met hun competitie. Ook het 3e elftal stond op een keurige 2e plaats, met uitzicht op meer. Hoe jammer is dit voor deze gasten. Onze club zal, als deze periode eenmaal voorbij is, er alles aan doen om weer tot elkaar te komen. Dit door bijvoorbeeld een feestavond te organiseren. Zodat we met zijn allen weer positief vooruit kunnen kijken. Hopelijk zijn de maatregelen per 1 juni afgeschaft, daarom blijft het Joost van Looyen toernooi voor als nog op het programma staan. Deze staat gepland op 13 juni. Mocht deze door de Corona perikelen niet doorgaan, dan zullen wij met een update komen. We gaan ervanuit dat de teams die dit seizoen bij WCR gevoetbald hebben volgend seizoen weer op hetzelfde niveau zullen voetballen.
Voor nu, pas goed op jezelf en je dierbaren. Blijf gezond.


TC WCR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.