September 26, 2020

Valse start voor WCR

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. De eerste officiële bekerwedstrijd van het ‘nieuwe’ WCR in Schiedam tegen Kethel Spaland.

Na een rommelige voorbereiding op de wedstrijd begon WCR zwak aan de eerste helft. Kethel Spaland had hier geen moeite mee en nam direct het initiatief. Kethel Spaland liet direct met goed veldspel zien dat er zeker een klasse verschil zit tussen WCR en Kethel Spaland.

Kethel Spaland kwam vroeg op voorsprong en wist dit snel door te drukken tot 3-0. Kethel Spaland speelde offensief maar wist toch eenvoudig overeind te blijven. Verder dan een aantal speldenprikjes kwam de ploeg uit Rhoon niet. Voor rust liep Kethel Spaland uit tot 5-0.

Voor de complete fotoreportage, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Na rust een iets compacter WCR. Kethel Spaland bleef de betere ploeg en kreeg nog altijd kansen op de score verder uit te breiden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 7-0 score. Duidelijk nog genoeg werk aan de winkel voordat WCR aan de competitie kan beginnen.

Volgende week staat de tweede bekerwedstrijd op het programma. WCR speelt dan thuis tegen het bekende Abbenbroek. Abbenbroek wist zijn eerste wedstrijd met maar liefst 12-0 te winnen. Hopelijk tot dan!

Kevin de  Groote

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.