October 26, 2021

Nieuws vanuit het bestuur Stichting Vrienden van W.C.R.

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn weer begonnen. Na een lange periode waarin er géén activiteiten georganiseerd mochten worden is het weer mogelijk om actief te worden. Naast de senioren teams op zaterdag en zondag zijn er ook diverse jeugdteams en zelfs het pupillenvoetbal is weer gestart. Ook de peutergym en de klaverjasavonden worden weer opgestart. Lees er meer over op de website van de WCR, www.svwcr.nl

De vrijwilligers, bestuursleden en de leden van de Stichting Vrienden van WCR hebben ook niet stilgezeten gedurende de afgelopen maanden. Vanuit het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR zijn wij trots te kunnen melden dat bijna alle leden van de Stichting die de vereniging ondersteunen in de vorm van een reclamebord langs het hoofdveld ons trouw gebleven zijn. Er zijn zelfs nieuwe ondernemers, bedrijven bereid geweest om de vereniging met een reclamebord te ondersteunen.

Naast vele nieuwe leden is er met het bekende bedrijf Afvalcontainers Rijnmond overeenstemming bereikt om zich als derde hoofdsponsor aan WCR te verbinden. Doelstelling van het bedrijf Afvalcontainers Rijnmond is om meer voor de jeugdafdeling binnen de vereniging te gaan betekenen. Als eerste worden de jeugdleden allemaal voorzien van sportkleding van het merk KLUPP Sportswear waarmee de vereniging opnieuw een driejarige sponsorovereenkomst mee afgesloten heeft. Alle teams spelen in kleding van KLUPP Sportswear, het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR is erg tevreden met de continuering van deze sponsorovereenkomst.

Wanneer uw bedrijf zich wil aansluiten bij de Stichting Vrienden van WCR kunt u een bericht sturen naar sponsorzaken@svwcr.nl dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u interesse heeft om eerst eens te komen kijken op ons sportcomplex dan bent u uiteraard welkom aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. Wij wensen al onze leden, vrijwilligers en sympathisanten een sportief seizoen toe en wij bedanken nogmaals alle leden van de Stichting Vrienden van WCR.

Namens het bestuur van Stichting Vrienden van WCR, 
Gerrit Geeve
Voorzitter

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.