February 1, 2023

Voetbalplezier met een feestelijk tintje

Beste sportvrienden

Sinds 2 jaar is er door de corona perikelen geen Joost van Looyen toernooi geweest. Laatste editie was 2019 met als winnaars de Schuimkransen. We hebben goede hoop dat dit jaar 2022 de 5e editie van het toernooi kan gaan plaatsvinden. De organisatie is dus begonnen met de voorbereidingen. Op zaterdag 11 juni starten we om 11.00. De teams moeten zich om 10.30 melden in de commissiekamer. Het zal net als de vorige edities een 7 tegen 7 toernooi zijn. Ook zullen de teams gedurende het toernooi weer een bittergarnituur, meter bier, fles cola en sinas krijgen. Dit alles gaan onze sponsoren weer regelen. Ook dit jaar is er geen inschrijfgeld verschuldigd alleen een goed humeur en sportiviteit moeten de ploegen meenemen. Het gaat een speciale editie worden. Want het toernooi zal van 11.00 tot 17.00 zijn.

Daarna is er een feestavond gepland in de sporthal. Dit alles om het 75 jarig bestaan van onze club te vieren. De hele dag zal er een DJ zijn en in de avond zal het feest muzikaal ook losgaan want ook dan is er een DJ en een een zanger.

Wat het Joost van Looyentoernooi betreft: de afgelopen jaren zijn we gestart met 24 ploegen. We zijn er van overtuigd dat we dit aantal weer gaan halen maar de teller stopt ook bij 24 deelnemende ploegen. Dus schrijf je op tijd in we gaan er een spetterend toernooi en een waanzinnig jubilarisfeest van maken. Iedereen is na deze corona tijd wel toe aan een leuke dag, cq avond. Bij inschrijving bellen of appen met Jan de Groote tel nummer 06-105.72.274  graag dan teamnaam vermelden en welke kleur shirts je gaat dragen tijdens het toernooi. Voor nu tot 11 juni. Wij zijn er klaar voor.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.