December 2, 2022

Piershil – WCR

Einduitslag: 0-3

Zaterdag 23 april, lekker zonnetje. Goed voetbalweer dus. Met een fitte selectie betrad WCR in de navolgende opstelling het veld: Thomas Pietersen in de goal.

Rick van Hengel, Roeland Vermeulen, Collin Gouda, Robin Langerak, quoten Deelen, Brandon Eschmeijer, Wilson van Klooster, Bas de Koning, Darragh Zondervan en Jeremy Vd Ent.

Na een sterk begin kreeg WCR in minuut 3 al een terechte strafschop, de keeper koos de goede hoek en zo bleef het 0-0, nog geen minuut later kreeg WCR weer n dot van kans, deze werd te gehaast ingeschoten. De toon was wel gezet, WCR had de bal en Piershil kon alleen maar verdedigen. Eindelijk in minuut 30 was de verdiende openingstreffer daar. Na een flitsende aanval over rechts met Brandon als aangever en Darragh als afmaker. Helaas kon WCR hier geen vervolg aangeven. Het spel werd slordiger en leidde tot veel balverlies. Na de rust veranderde er niets aan het spelbeeld. Ook nu kreeg WCR goede kansen, maar stond het vizier nog niet op scherp. Uiteindelijk in de 75e min kreeg WCR een 2e terechte strafschop, deze keer faalde Darragh niet, 0-2. Als de wedstrijd al niet beslist was, Piershil creëerde namelijk helemaal niets, dan was dat nummer. Zeker toen 5 minuten later Quyten Deelen een afstandsschot waagde. De bal vloog onhoudbaar in de bovenhoek. De rest van de wedstrijd kon wel schriftelijk afgedaan worden. Zo keerde WCR met de 3 punten huiswaarts, volgende week thuis tegen Zinkwegse Boys zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden!

Richard van de WERFF


Fotos van Aad Kraaijenbrink: HIER

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.