December 2, 2022

In memoriam Leen Zevenbergen

Overeenkomstig de wens van Leen Zevenbergen om zijn overlijden pas na de crematie kenbaar te maken maken wij nu pas bekend dat uw bestuur het bericht gekregen heeft dat  Leen Zevenbergen  is overleden.

Leen was directeur/ oprichter van Intratuin Rhoon. Daarnaast was hij ook inkoper bij de landelijke organisatie van Intratuin. Mede door zijn leiding is het Intratuin behoorlijk voor de wind gegaan. Vooral de kerstshows genoten grote bekendheid. Van heinde en verre kwamen mensen kijken. Leen liet velen delen in zijn succes. Hij was niet alleen hoofdsponsor van PSV Poortugaal sinds enige jaren sv Poortugaal maar alle verenigingen uit ons dorp konden op zijn steun rekenen. Van Nut en Sport (de kippen en konijnen vereniging), WCR en vele andere verenigingen was hij tot steun. Niemand klopte tevergeefs op zijn deur. Voor de Albrandswaardse gemeenschap is hij van grote betekenis geweest. Helaas heeft hij na zijn werkzame leven niet lang van de vruchten van zijn werkzame leven mogen genieten. Veel te vroeg heeft hij afscheid moeten nemen. Een pracht en goed mens is ons ontvallen.

Leen zijn laatste wens is dat eenieder die begaan zijn met zijn afscheid een donatie doet aan de Stichting ParkinsonFonds via bijgaande link https://parkinsonfonds.digicollect.nl/leendert-zevenbergen/         

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.