December 2, 2022

Bericht van het bestuur

Het nieuwe seizoen is begonnen voor zowel jeugd, selectie als de lagere elftallen. Laten we allereerst beginnen met nogmaals de vrijwilligers te bedanken, die betrokken waren bij het Joost van Looyen toernooi en het jubileumfeest. Mede door jullie inbreng zijn beide evenementen een groot succes geworden.
Nu het nieuwe seizoen. De club staat voor veel uitdagingen er zal meer gevraagd worden van onze leden. We gaan starten met 7 senioren teams en 9 jeugdteams dit alles op twee velden en met 6 kleedkamers. De verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn positief. veel veranderingen binnen de selectie moet leiden tot betere resultaten.
Er is voor veel geld nieuwe materialen aangeschaft. Gelukkig heeft WCR enkele gulle sponsors. Zo werden er bij de jeugd 35 ballen geschonken door de club van 50. Ook werden er 25 ballen gekocht uit de jeugdpot van WCR, deze pot staat onder beheer van Evelien, zij zorgt ervoor dat deze gevuld blijft. Voor de selectie werden er nieuwe ballen gekocht uit de opbrengst van de verkochte wedstrijdballen. Ook zullen de lagere elftallen zoals altijd enkele nieuwe ballen krijgen dit komt van de vrienden van WCR en het bestuur.
Alle betrokkenen harstikke bedankt hiervoor. De gehele jeugdafdeling werd reeds aangekleed door sponsoren Van Leeuwen Recycling, Geeve Ovenbouw en de vrienden van WCR. Helaas mogen we op dit moment nog niet op de wedstrijdvelden, woensdagmorgen is hierover weer overleg met de aannemer. De trainingen vinden op dit moment dus plaats op het kunstgrasveld en grasstroken ernaast. Dit is dus best passen en meten, hier is het warme weer van de afgelopen weken de oorzaak van. Uiteindelijk komt ook dit weer goed.

Voor nu wensen we alle leden een mooi en sportief voetbalseizoen toe.

Groetjes Technische Commissie SV WCR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.