February 1, 2023

WCR – Steeds Hooger

Einduitslag: 1-1
Foto’s van Aad Kraaijenbrink: HIER

Slordig WCR morst punten

Vorige week werd er gewonnen van de koploper en werd er gesproken over het sterke collectief. Zaterdag tegen Steeds Hooger was het als collectief echter zwaar onder de maat.

WCR was in de eerste helft slordig met veel balverlies. Buiten een aantal spaarzame momenten van WCR, was het Steeds Hooger die gevaarlijker was. Steeds Hooger wist dat het met de juiste instelling vandaag kansen zou krijgen.

In de 12e minuut kwam Steeds Hooger op voorsprong. Het was dat keeper Arjan zijn ploeg op de been hield anders had de achterstand groter kunnen zijn.

In de tweede helft ging WCR veelvuldig op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk duurde dit tot de 69e minuut waar een voorzet vakkundig door een verdediger van Steeds Hooger achter eigen doelman werd gewerkt. Het geloof en de juiste mindset sloop terug in de ploeg.

Enkele minuten later kreeg WCR een strafschop, een unieke kans om op voorsprong te komen. Typerend voor de wedstrijd ging deze er helaas niet in.

Al met al een teleurstellend resultaat. Zeker met de kennis achteraf dat de concurrentie punten heeft laten liggen. Volgende week in en tegen Blijdorp, tot dan!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.