March 26, 2023

Blijdorp – WCR

Einduitslag: 3-1

WCR na nederlaag de winterstop in

Blijdorp komt al vroeg op voorsprong. Een voorzet van de linkerkant belandde bij de spits van Blijdorp, die beheerst zijn eerste doelpunt van de dag wist te maken. Tot die tijd was er weinig aan de hand. Het spel in de eerste helft was gelijkwaardig met over en weer wat kleine kansen.

Direct een valse start na de rust. Een hoge bal belandde achter de verdediging van WCR. Het was wederom de spits van Blijdorp die trefzeker was. Opnieuw een tegenslag. De aansluitingstreffer viel enkele minuten later. Een voorzet van Robin werd op waarde geschat door Jordy. Even leek het geloof terug bij WCR.

Helaas viel de beslissende 3-1. Het was de spits van Blijdorp die voor de derde keer deze middag de verdediging van WCR te slim af was. Het enige lichtpuntje was de rentree van Bas. Blijdorp deed er overigens alles aan om hem weer in de lappenmand te krijgen. Dit kostte hen meerdere gele kaarten.

De winterstop voor WCR komt helaas net te laat met twee matige resultaten. Een schrale troost is het puntenverlies van de concurrenten. Op naar Benidorm waar alle neuzen weer dezelfde kant op gezet moeten worden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.