February 1, 2023

Terug van weggeweest……

Na jaren gaat het rad van fortuin van WCR weer draaien! Op 17 december na 15.00 uur zijn er vele mooie prijzen te winnen. Van het winnen van kalkoenen, konijnenbouten, hele kippen, eenden maar ook cadeaubonnen van Slagerij Koot, het Wijnhuis, Chocolaterie Seip, supermarkt AH van Jurgen Mahu en van DA-Mooi in Rhoon.

Voor de deelnemers wordt het extra aantrekkelijk gemaakt door loten te kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Zo bied elk lot sowieso 3 kansen omdat aan elk lot 3 kansnummers verbonden zijn. Maar daarnaast wordt in elke ronde ook meermaals gedraaid. Zo zijn er rondes van € 5,-  waarin 5 keer wordt gedraaid met een prijzengeld van € 25,- M.a.w. je hebt (3 kansen per lot x 5 keer draaien) = 15 keer kans om met een inleg van € 5,- een prijs van € 25,- te winnen.

Al diegenen uit de Albrandswaardse gemeenschap die WCR een warm hart toedragen zijn vanaf 12.00 uur welkom bij W.C.R. Speciaal voor onze bezoekers bieden wij via de keuken een broodje bal gehakt aan van Slagerij Koot voor € 3,50 (dit terwijl alleen al een bal gehakt in de winkel € 2,85 kost)  Een dergelijk prijzenfestijn zou niet mogelijk zijn geweest zonder sponsors.

Speciaal danken wij: de vrienden van WCR, Wesdorp transport, De 50-plus club van WCR, Slagerij Koot, het Wijnhuis, Chocolaterie Seip, supermarkt AH van Jurgen Mahu en DA-Mooi in Rhoon

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.