March 26, 2023

WCR versterkt zich met acht man voor komend seizoen.

Na de reeds aangekondigde komst van trainer Ferry Seton kunnen wij mededelen dat er vorm gegeven wordt aan de selectie ‘23-24. Zo komen er maar liefst acht man over naar WCR om verder te gaan werken aan de toekomst. Het gaat om: Jay Smit, Mitchell van Gastel, Max van de Woude, Robin van de Put, Daan Frankfoort, Randy Doolhof, Jamie de Rek en Lars Verwater.

Deze spelers, die hun opleiding hebben gehad bij Smitshoek en al langere tijd met elkaar spelen bij Smitshoek in diverse vertegenwoordigde elftallen, willen hun ontwikkeling graag gezamenlijk voortzetten bij WCR. Zij geven aan blij te zijn dat WCR hen hiervoor de kans biedt. WCR is zeer content met deze impuls en kijkt uit naar de komst van de spelers komend seizoen.

’’Met de komst van de acht nieuwe spelers én Ferry Seton hebben wij denk ik de juiste weg ingeslagen om samen met de huidige groep te werken aan groei en continuïteit bij WCR’’, aldus TC Ruud Boessen.

Tevens heeft driekwart van de huidige groep aangegeven om aankomend seizoen te blijven bij WCR waar wij uiteraard erg blij mee zijn en dus opwaartse trend door te kunnen zetten.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.