March 26, 2023

WCR – Egelantier Boys

Einduitslag 0-3
Foto’s van Aad Kraaijenbrink: HIER

Teleurstellende nederlaag WCR

Na twee zaterdagen zonder wedstrijd was er eindelijk weer een competitiewedstrijd. Thuis tegen Egelantier Boys. Uit werd er eenvoudig met 0-5 gewonnen. De omstandigheden vandaag waren anders. WCR miste vijf spelers en moest dus op een zwaar bespeelbaar veld met een gewijzigde opstelling starten.

WCR bepaalt het spel in de beginfase van de wedstrijd. Het is heer en meester zonder echt grote kansen te creëren. Rond de 20e minuut komt een aanvaller van Egelantier Boys een-op-een met de keeper. Robert weet met een keurige sliding de bal weg te spelen, maar de scheidsrechter oordeelt vanaf de middellijn; penalty. Zelfs was er verbazing bij Egelantier Boys, maar het cadeautje werd gretig uitgepakt, 0-1. Tien minuten later soortgelijke situatie waarbij WCR een vrije trap krijgt in plaats van een strafschop.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Er was een handje vol kansen, maar het vizier stond vandaag niet op scherp. WCR kreeg in de 50e minuut een penalty na een handsbal. Net als de vorige penalty’s werd deze niet verzilverd. Nog geen minuut later lag de bal na een uitbraak weer in het netje bij WCR, typerend voor de wedstrijd. Uiteindelijk viel de 0-3 nog waarbij de offday compleet was.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.