March 26, 2023

VOB – WCR

Eindstand: 0-5

WCR weet weer wat winnen is.

Na twee nederlagen wist WCR dat een overwinning cruciaal was om aan de bovenkant van de middenmoot te blijven. Vooraf was het nog even onduidelijk of de wedstrijd door kon gaan. Er werd namelijk voor het eerst dit seizoen uit op natuurgras gespeeld.

WCR begon vrij matig aan de wedstrijd mede door het extreem zware en hobbelige veld. VOB wist de eerste kansen van de wedstrijd niet te benutten. Gedurende de wedstrijd bleek doelman Arjan meerdere malen een heuse sta in de weg wanneer VOB gevaarlijk dreigde te worden.

Vrijwel de eerste kans voor WCR was meteen raak. Jordy stuurde Jeremy weg, die na een goede kapbeweging de bal hard binnen wist te schieten. Enkele minuten later weer een combinatie van het tweetal met als eindstation Bas die ook de bal hard binnenschoot, 0-2.

Na rust een kickstart voor WCR. Jeremy wist te profiteren van een te korte terugspeelbal en maakte zijn tweede van de dag. Verder was de tweede helft niet hoogstaand, maar WCR wist nog twee goede goals via Bas en Darragh te maken. Al met al een regelmatige overwinning. Niet hoogstaand, maar er werden mooie doelpunten gemaakt. Eindstand 0-5.

Foto: Mirjam Hulsman

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.