June 5, 2023

MSV’71 – WCR

Einduitslag: 2-4
Foto’s van Mirjam Hulsman: HIER

Verdiende overwinning WCR

De wedstrijd in Maassluis kende een wervelende start. Niet alleen vanwege de harde wind op het open complex, maar ook door de drie doelpunten die binnen een kwartier vielen.

WCR kwam vroeg op voorsprong. Diego gaf een prima steekbal op Bas die beheerst de eerste maakte. Nog geen minuut later kreeg WCR een strafschop tegen. Het stond dus snel gelijk, 1-1.

In de 15e minuut werd Bas op identieke wijze weggestuurd door Jordy en schoot zijn tweede van de dag binnen. WCR profiteerde optimaal van de ruimte achter de verdediging. De storm ging liggen en WCR hield de overhand in de eerste helft. Helaas voor WCR moest doelpuntenmaker Bas met een hamstringblessure zich laten wisselen.

De tweede helft was matiger. MSV’71 probeerde, maar creëerde weinig kansen. WCR bleef eenvoudig overeind, maar zette hier niet veel tegenover. Jeremy besliste de wedstrijd in de 63e minuut na een bekeken vrije trap. Ook de 1-4 viel nog na een te korte terugspeelbal. Invaller Robin R gebruikte zijn snelheid en wist het cadeautje dankbaar uit te pakken.

Een heus eindoffensief zorgde er nog voor dat de 2-4 viel. De overwinning voor WCR was echter binnen, eindstand 2-4.

Foto: Mirjam Hulsman
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.