June 5, 2023

WCR – Rotterdam United

EINDSTAND: 1-2
Foto’s van Aad Kraaijenbrink: HIER

Teleurstellende nederlaag WCR

WCR trapte af met een sterk gewijzigd elftal. Door verschillende redenen waren er slechts dertien spelers beschikbaar. De heenwedstrijd in Rotterdam werd eerder knap door WCR gewonnen.

Al vroeg in de wedstrijd keek WCR tegen een achterstand aan. Een fout in de opbouw van WCR werd in de 5e minuut direct afgestraft door Rotterdam United. WCR ging direct op zoek naar de gelijkmaker. Gedurende de eerste helft werd er genoeg gecreëerd, maar de eindpass ontbrak. Op basis van het veldspel verdiende WCR ook zeker de gelijkmaker.

Na de rust schommelde het spel heen en weer. Zowel Rotterdam United als WCR kregen wat kansen. Uiteindelijke duurde het tot de 68e minuut voordat de gelijkmaker viel. Een verdediger van Rotterdam United maakte hands in het strafschopgebied. Een koud kunstje voor Melvin die de 1-1 binnenschoot.

WCR leek even het momentum te hebben en ging op zoek te gaan naar de tweede treffer. Helaas viel deze aan de andere kant. Een vrije trap werd door een middenvelder van Rotterdam United stijf in de kruising geschoten. Eindstand 1-2. Een teleurstellend resultaat waar minimaal een gelijkspel op zijn plaats had geweest.

WCR neemt na deze nederlaag verder afstand van een eventuele nacompetitieplaats.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.