June 5, 2023

vrije inlooptrainingen MINI-PUPILLEN

DIRECT VOETBALLEN!
GEEN WACHTLIJSTEN!
GOEDE BEGELEIDING!


Sv WCR organiseert op zaterdag 27 mei & zaterdag 3 juni VRIJE INLOOPTRAININGEN voor kinderen van 5 & 6 jaar oud. Tijdens deze trainingen worden leuke voetbalspelletjes gedaan om de kinderen te laten kennismaken met de sport en het voetballen bij een vereniging.

Plezier hebben in het voetballen staat bij sv WCR altijd voorop, wat resulteert in een prettige leeromgeving voor de kinderen. De begeleiders zijn positief ingesteld, enthousiast en hebben brede, uiteenlopende ervaring. Dit samen met enthousiaste kinderen en ouders vormt de succesformule tot een optimale ontwikkeling in voetbaltechniek en –tactiek maar ook op sociaal gebied (veel potentiële vriendjes en vriendinnetjes). Zorg dat je erbij bent en ervaar het zelf!

De inlooptrainingen starten om 10.00 uur en zullen omstreeks 11.00 uur eindigen. Deelname is vrijblijvend en kosteloos. De trainingen worden gegeven door Henk Reijnders & Adam Maarschalkerweerd.

Bent u na afloop van de inlooptraining geïnteresseerd om meer voetbaltrainingen te volgen? In de kantine beantwoorden wij al uw vragen.
Heeft u direct vragen? Stuur een berichtje naar trainer Adam (06-43978685).

Tot op het voetbalveld! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.