February 26, 2020

Verslag oefenwedstrijd PFC 1-WCR 1 zondag

WCR 1 zondag oefende afgelopen zondag tegen het eerste van PFC.
De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor PFC.
Fotograaf Aad Kraaijenbrink was er bij voor de prachtige fotoreportage.

Klik HIER voor de complete reportage.

WCR begon feller dan PFC en was dicht bij de openingstreffer maar zoals dat altijd gaat valt de goal aan de andere kant. Zo ook nu , de eerste de beste aanval van PFC was dan ook direct raak. 1 – 0 in de 6e minuut. Na het doelpunt was PFC meer aan de bal en WCR speelde op de counter. Voor veel gevaarlijke situaties voor de goal van WCR deed zich niet voor op een enkele keer na. De counters van WCR waren gevaarlijker mede doordat de verdediging van PFC niet safe was. Dit leidde dan ook op de terechte 1 – 1 van WCR halverwege de 1e helft. Dit was dan ook de ruststand al had het ook 1-2 kunnen zijn maar de goallie van PFC was 2 keer attent.

pfc1wcr1zo-2
Na de rust veel wisselingen in beide elftallen. Ander beeld van de wedstrijd. Nu ging het op en neer en kansen voor beide ploegen. In de 75e minuut komt PFC op voorsprong en op dat moment niet eens onverdiend.

WCR leek er door te zitten en het wachten was dan ook tot PFC de derde zou gaan maken. Vlak voor tijd echter was daar dan de gelijkmaker. Slecht verdedigd en WCR kwam gemakkelijk op 2 – 2.

Direct na de aftrap kwam toch de derde treffer van PFC. Kort daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Het was al met al een leuke wedstrijd om naar te kiijken.

pfc1wcr1zo-1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.