December 2, 2022

Verslag finaledag Albrandswaardcup 2014

Succesvolle afsluiting van WCR(zat) 1 op Albrandswaardtoernooi

Klik HIER voor de complete fotoreportage van de finaledag, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Een succesvolle dag voor WCR (zat) 1 op de finaledag van het Albrandswaard toernooi op het terrein van Oude Maas. Op de eerste dag van dit toernooi werd er verlopen van Rhoon ( 0-2) en Oude maas(0-2)Door dit resultaat was de 4e klasser WCR ( zat) 1 gekoppeld aan de eerste klasser Portugaal (zon) voor de finale 5e/6e plaats.
De selectie van WCR was gelukkig breder dat de afgelopen week ondank dat nog niet iedereen trainingsuren in de benen had. De eerste helft , tegen de harde wind in op veld 4, had Portugaal duidelijk het betere van het spel en creëerden ook enkele goede kansen, waarvan de bal op de lat de grootste was. Bij Wcr ontbrak het vermogen om onder de druk en harde wind uit te kunnen spelen. De tweede helft ( rust 0-0) was meer een wedstrijd waarin WCR liet zien zeker wat zij waard zou kunnen zijn. Met goed combinatie voetbal maakte zij het Portugaal bij vlagen erg moeilijk. Toch kwam Portugaal op voorsprong na onzorgvuldig uitverdedigen werd het doelpunt op een presentatieblaadje aangeboden.(0-1) In het laatste kwartier van de wedstrijd lag het initiatief weer bij WCR, die met diverse snelle counters dicht bij de gelijkmaker was. Vijf minuten voor tijd werd uit één van deze aanvallen de verdiende gelijkmaker gemaakt(1-1). Hierna kreeg WCR nog twee uitstekende mogelijkheden om de winst te pakken.

albrandswaardcupdag2-2

Mede door de vermoeidheid lukte dit helaas niet. Eindstand na 90 minuten 1-1. De stafschoppen werden door alle aangewezen personen van WCR benut, wat niet gezegd kon worden van Portugaal. Door de winst eindigde WCR(zat)1 op de vijfde en Portugaal(zon)1 op de laatste en 6e plaats. Het geboden spel en resultaat geeft vertrouwen voor een mooie competitie. Volgende week speelt WCR(zat)1 uit bij 2e klasse OHVV om 14.30 uur.

albrandswaardcupdag2-1

albrandswaardcupdag2-3

Rob Warner

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.