August 9, 2020

Cardoso schiet WCR (zo) langs Abbenbroek

WCR (zo) heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan door op bezoek bij Abbenbroek met 0-4 te winnen. De normaliter zware uitwedstrijd tegen Abbenbroek werd beslist door Leandro Cardoso. De aanvaller van WCR nam alle vier de treffers voor zijn rekening.

abbenbroekwcr1zo28914

In de beginfase van het duel gaven beide ploegen weinig tot niets weg. Totdat Cardoso op de helft van de tegenstander de bal onderschepte en na een combinatie met Mike Steenbeek de 0-1 tegen de touwen schoot. Even later kon de rappe spits de marge vergroten, nadat hij door een prachtige steekpass van Sven van Deelen voor het doel werd gezet. Ditmaal schoot Cardoso echter naast, waardoor er met 0-1 gerust werd.

Na de theepauze veranderde er weinig aan het spelbeeld: WCR ging op zoek naar een volgende treffer, maar had daarbij geen haast gezien de tussenstand. Abbenbroek was op haar beurt niet bij machte het de bezoekers uit Rhoon serieus moeilijk te maken. En wanneer nodig, stond doelman Erik de Graaf paraat zijn doel schoon te houden, daarbij geflankeerd door verdedigers Wesley van Lit, Victor Ramos (later Elmer do Rosario), Carlo Voogt en Kevin de Groote.

Uiteindelijk kon Cardoso nog driemaal toeslaan, waardoor de eindstand op 0-4 bepaald werd. Door de overwinning blijft WCR gedeelde koploper met GLZ/Delfshaven en Besiktas, die ook twaalf punten uit vier wedstrijden hebben weten te halen. Dinsdagavond speelt de equipe van Henri van Zeist vriendschappelijk tegen NSVV, dat tot nog toe ook alle competitiewedstrijden in de derde klasse (zaterdag) heeft gewonnen. Aanstaande zondag neemt WCR het om 14:00 uur in eigen huis op tegen Antibarbari.

Klik HIER voor de complete fotoreportage, fotograaf Aad Kraaijenbrink

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.