February 28, 2020

WCR-zo 1 Ongeslagen naar periodetitel

Zonder maar 1 punt te morsen is Wcr-zo er in geslaagd de 1 ste periodetitel in afdeling 3D te pakken.

Felicitaties aan spelers en techn Staf

Onder leiding van Hoofdtrainer Henri van Zeist en ass trainers Jan de Groote Ruud Heyser en Marcel van Essen,Taemmanager Martin vd Grindt, Tc lid Hans vd Mooren en masseuse Miriam vd Pluijm heeft dit elftal ons allemaal positief verrast

Doelstelling was aan het begin van het seizoen eindigen bij 1ste 5 ploegen en evt gaan voor periodetitel.

Dus eigenlijk is de doelstelling al gehaald met de 1 ste periodetitel wat recht geeft op wedstrijden voor promotie.Maar de trainers en selektie zullen ongetwijfeld willen kijken hoe hoog dit elftal zal kunnen komen.

De competitie duurt nog lang en zijn nog voldoende ploegen die gaan meestrijden voor de bovenste plaatsen. Glz-Delfshaven is natuurlijk een top favoriet maar ook Wcr,fc Charlois ,Zwarte pijl,Bzc-Zuiderpark en mogelijk Voorwaarst gaan zich allemaal mengen in de promotiestrijd.

Voorlopig is er een prijs gepakt en dat is ook uitbundig gevierd na afloop in de Wcr/Kantine waar het bestuur en diverse sponsors zorgden dat het bier en chinees eten volop voor iedreen aanwezig was.

Iedereen hartstikke bedankt hiervoor !

As zondag 9 November om 14.00 uur speelt ons 1 ste Elftal thuis tegen Voorwaarts

Om 11.30 uur spelen ook het 2e en 3e Thuis tegen resp. Jai Hind en Nieuwenhoorn terwiijl het 5 e Uitspeelt bij Oud/beyerland om 14.00 uur

 

Voetbal Techn Zaken

Rien van Zanten

Klik HIER voor de foto’s

chineesnaafloop

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.