February 1, 2023

Verslag Sander Fischer training 19/11/2014 WCR Zaterdag 4

Excelsior aanvoerder Sander Fischer even terug op het oude nest !

Woensdag 19 november is er een oude belofte ingelost, en dat was dat WCR zaterdag 4 een training zou krijgen onder leiding van de huidige aanvoerder van Excelsior – Sander Fischer.

Training

Sander, zoon van ere-voorzitter Ronald Fischer is ooit begonnen bij WCR met voetballen – echter zijn talenten bleven niet onopgemerkt en hij is na het 1e jaar bij de D-jeugd vertrokken naar de voetbal opleiding van Sparta alwaar ie oa samen speelde met Kevin Strootman.  Via wat omzwervingen in het hoge Noorden en verre Oosten is Sander nu weer in eigen regio actief en wel als aanvoerder van Excelsior (bijnaam: Captain Fischer).  Hier is Sander bezig met de verdere ontwikkeling van zijn talenten en legt de lat steeds hoger, en nog steeds met succes. Waar ligt het plafond ?

Hij is wekelijks te vinden in het VI Gillette Pro Klassement en heeft al menigmaal in het elftal van de week gestaan.

sander-aktie

Zo stond Sander afgelopen woensdag als trainer voor de nagenoeg complete groep van WCR zaterdag 4, de enig ontbrekende spelers waren de gebroeders Baert wegens blessures.

Na een rondootje  en warming-up werd er begonnen met een pass-inspeel oefening om er eens lekker in te komen.

Hierna werd er getraind in de vorm zoals we normaal opgesteld staan – de nodige aanwijzingen en tips werden hier al gegeven door Sander.

Davey, onze keeper pakte bij het afwerken op de goal de ene na de andere bal – de leiding van het team wist niet wat ze zagen, opmerkingen van dat doet ie anders nooit enz. waren niet van de lucht.

Zo zag je toch dat er serieus en met focus getraind werd.

Later bij de partijvorm dirigeerde Sander luidkeels zijn teamgenoten naar de juiste positie, alsof ie op eredivisie niveau bezig was.

Teamfoto

Na latje trap en penalty’s waar overigens ook Jeroen (met gebroken pols en in winterjas) aan meedeed werd er na afloop nog een groepsfoto genomen,

welke nu, welles waar een beetje bijgesneden fungeert als groepsavatar van zaterdag 4 op Whatsapp.

 

Al met al een geslaagde avond vond iedereen, Sander bedankt voor je bijdrage en succes met je verdere carrière.

excelsior       WCR-Nieuw-Logoklein

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.