December 2, 2022

Verslag van de vaste kern

Als een van de vaste toeschouwers van zowel Thuis alsmede Uitwedstrijden van WCR Zondag 1 hebben wij een slechte wedstrijd bekeken.
WCR hoofdmacht Zondag 1 heeft in de eerste competitie helft de toeschouwers in vele wedstrijden laten genieten van het veldspel wat zelfs geresulteerd heeft in een eerste periode titel.

 

wcrnieuws

Nu zit het de laatste wedstrijden wat tegen, sommige jongens, dragers van het elftal,  zijn geheel uit vorm wat het  totale veldspel niet ten goede komt.
Vele combinaties of acties  lukken niet en sommige willen te over ijverig aanwezig zijn en gaan te veel  praten om alles in goede banen te lijden.
Van de toeschouwers kant wordt o.a. geroepen of de nieuwe dozen nog om de schoenen zitten, of ze zaal voetbalschoenen aan hebben .. e t c   e t c.(moet kunnen)

Soms lijkt het of de wil ontbreekt ,echter  als vaste toeschouwers, zien wij heus wel dat de wil om te winnen zeker aanwezig is doch als alles tegen zit lopen we meer te voetballen tegen onszelf dan tegen de tegenstander.

We moeten na zo een wedstrijd ook niet de Scheidsrechter de schuld geven , of af reageren naar deze scheids, of af reageren naar je medespeler, we moeten gewoon realistisch blijven , de hand in eigen boezem steken en de opwaartse spiraal weer proberen op te pakken.

Je ziet tenslotte dat Nederlandse Eredivisie ploegen almede Top ploegen in de Engelse League ook met tegenslagen te kampen hebben en kunnen verliezen van veel lager geklasseerde ploegen.

Als vaste toeschouwers kern staan wij achter WCR, zijn net zo blij als jullie winnen en net zo teleurgesteld als jullie tegen een verlies aanlopen doch wij blijven komen, staan achter jullie en zullen er  ook geen biertje minder om drinken. ( zeker niet bij zo een studentenclub met goede keuken en grote kannen bier voor een heel… heel redelijke studenten  prijs……)…

( ter stimulatie in WCR Kantine)

Kop op Mannen en TC , jullie hebben laten zien dat jullie goed kunnen voetballen en met tegenslagen moet je als team mee om kunnen gaan…

Namens een van de toeschouwers…

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.