February 1, 2023

Makkelijke middag WCR(zat) bij SCO 63 ( 0-5)

Vooraf werd door de begeleiding van WCR deze uitwedstrijd als lastig gezien. In de praktijk bleek dit gelukkig anders. WCR begon zeer gedreven en gemotiveerd aan deze wedstrijd. Gezien de huidige stand in de competitie moet week in week uit worden bewezen of WCR niet boven haar stand leeft. Vanaf minuut 1 werd in ieder geval duidelijk dat het verschil met de tegenstander van vandaag groot was in het voordeel van WCR. Met vloeiende combinaties speelde het spel hoofdzakelijk af op de helft van SCO. Het middenveld was volledig in handen van WCR waardoor de druk op SCO maximaal was. Binnen 15 minuten stond het al 0-2 na goals van Jamie Wolf en Laurens Boer. WCR bleef goed combineren maar werd slordig omdat de tegenstander geen antwoord had op het goede spel van WCR. Jamie Wolf die naar later leek met koorts speelde tilde stand voor rust naar 4-0 door twee echte spitsen doelpunten.

scowcr1za070315-1

Na de rust waarin niet werd gewisseld probeerde WCR de voorsprong te vergroten maar lat en paal stonden in de weg. Na een klein kwartier kwam de einduitslag al op het boord (0-5 ) door een doelpunt van Kevin de Jager na weer een assist van Stas Mamedov. Het duurde tot aan de 65 minuut voordat SCO haar eerste kans van de wedstrijd kreeg. Onze verdediging bleef echter scherp spelen en kon deze kans verijdelen. Dat WCR na deze stand slordiger werd is jammer maar ook wel te begrijpen. Weer drie punten en door een beter doelsaldo voorlopig op plaats twee!, Hoe mooi kan een zonnige middag zijn in maart. Er staat ons een zwaar programma te wachten in de komende weken, maar voorlopig genieten van deze geweldige teamprestatie.

scowcr1za070315-2

Opstelling: Robert van Mourik, Najib Azaroialli, Vincent Boer ( Ramien Zareifard), Nick Sol, Leon van Leeuwen, Kevin de Jager, Mitchel Warner, Laurens Boer, Stas Mamedov, Jamie Wolff(Nick Groeneboom), Arnold Strotbaum( Claudio Tutone)

Rob Warner

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.