December 2, 2022

WCR(zat) blijft op koers na winst Spartaan 20

Na de winst op Spartaan 20 blijft WCR op koers om direct of indirecte nacompetitie te gaan spelen. De winst (2-1) kwam niet makkelijk tot stand. Op een lastig bespeelbar veld kwam WCR al vroeg op achterstand tegen een zeer gemotiveerde Spartaan 20. Hierdoor verloor WCR de rust in het spel en werd er veel onnodig balverlies geleden. WCR was optisch sterker maar met de wind in de rug kon Spartaan veelvuldig counteren. Dit bezorgde de verdediging van WCR veel werk. Vanuit een corner scoorde WCR na een klein half uur de gelijkmaker door de prille vader Vincent Boer. Het laatste kwartier speelde zich hoofdzakelijk af op de helft van Spartaan. Op slag van rust scoorde WCR de 2-1 uit een prachtige vrijetrap van Leon van Leeuwen, niet de eerste dit seizoen.

wcrnieuws

Na de rust had WCR het verdedigend beter voor elkaar maar kon aanvallend, behoudens twee kansen in de eerste 10 minuten, geen vuist maken. Hierdoor bleef Spartaan 20 makkelijk overeind. Door het uitblijven van de goal bleef de wedstrijd tot aan de laatste minuut spannend. WCR was dan ook blij dat de goed leidende scheidsrechter Smedinga, na 8 minuten blessuretijd affloot. Door dit resultaat en de winst van OSV uit bij NBSVV steeg WCR op basis van doelsaldo naar de tweede plaats in deze 4e klasse F. Volgende week weer een topper op het programma, thuis tegen NBSVV. Een erg zwaar programma maar wel met uitzicht op iets moois.

Opstelling: Robert van Mourik, Nick Sol ( Najib Azaroiali), Vincent Boer, Ancy Zeldenrust, Leon van Leeuwen, Ferry Steenbergen, Mitchel Warner, Stas Mamedov, Kevin de Jager, Laurens Boer ( Izaak Rozendaal, Jamie Wolff.

Rob Warner

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.