December 2, 2022

WCR verspeelt dure punten tegen Transvalia/zw

WCR heeft afgelopen zaterdag twee dure punten verspeeld, tegen Transvalia/zw kwam de formatie van trainer Rob Warner niet verder dan een gelijk spel ( 1-1).

Deze wedstrijd uit de 2e periode was voor WCR van belang om de hoge positie te behouden op de achtervolgers. De wedstrijd zelf kwam, op een moeilijk bespeelbaar veld, maar niet op gang. Het duurde tot de 15e minuut voordat de eerste echte mogelijkheid kon worden genoteerd. Da kans was voor Transvalia/zw, die na miscommunicatie in de verdediging de bal van de rand 16 meter net naast schoot. Het antwoord liet niet lang op zich wachten na een goede combinatie tussen Jamie Wolff en Kevin de Jager schoot WCR net naast. WCR had wel het overwicht maar kon aanvallend geen echte vuist maken. De momenten van balbezit waren kort en niet altijd werden de juiste keuzes gemaakt. Transvalia/zw was gelukkig ook niet in staat het WCR echt moeilijk te maken. Een ruststand van 0-0 was dus ook een rechtvaardige.

_DSC5238[2]

Na de rust zagen we een ander WCR. Met veel passie en inzet ging WCR opzoek naar de winst. Binnen 15 minuten had WCR twee stafschoppen moeten krijgen, maar scheidsrechter Apperloo zag het als enige anders. De reacties van de WCR spelers werden uiteraard wel beloond met geel.( Ongelofelijk). Transvalia/zw kwam in de 60e op voorsprong uit een goed uitgevoerde counter (0-1). WCR was niet uit de ring geslagen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Weer een stafschopmoment en ja weer een gele kaart voor de reactie op de niet verkregen stafschop. Dit betekende rood omdat Jamie al eerder een gele kaart had ontvangen voor commentaar op de leiding. Transvalia/zw had nog maar één antwoord om te overleven en schoot de bal, zelfs zonder weerstand vanuit alle standen over de zijlijn. Hiertegen werd uiteraard niet opgetreden. De 1-1 kwam uit een goedmakertje. Dit keer een strafschop die geen strafschop was. Mitchel Warner schoot deze zonder twijfel goed binnen. Het slot was ook voor WCR maar was te slordig in de afwerking. Over voor open doel en bal op de paal waren de laatste wapenfeiten Onnodig puntverlies in aanloop naar een belangrijke wedstrijd op 2e paasdag in Oud Beijerland tegen OSV. OSV staat op 1 punt van WCR met een wedstrijd minder gespeeld, maar wint de 2e periode bij winst.

Opstelling: Kristian Stilting, Nick Sol ( Ramien Zareifard), Vincent Boer, Ancy Zeldenrust, Leon van Leeuwen, Roger Geerling, Mitchel Warner, Ferry Steenbergen, Kevin de Jager, Jamie Wolff, Stas Mamedov

 

Rob Warner

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.