February 1, 2023

WCR zaterdag 3 KAMPIOEN!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Nadat vorige week WCR zondag 5 kampioen werd, kon WCR zaterdag 3 zich deze week kampioen spelen. De wedstrijd begon goed, al snel kwam WCR op een 0-2 voorsprong door goals van Maurice de Visser. Daarna liet WCR zijn spel op alle fronten verslappen, mede daardoor boog Barendrecht de score om naar 3-2. Vlak voor rust viel de 3-3 (Kevin Willeijns).

foto1

Na een donderspeech van Rick van Langeveld, kwam WCR na de rust terug vol nieuwe energie. Dat weerspiegelde zich in het spel, aangezien WCR de gehele tweede helft domineerde. Door drie goals extra van Maurice de Visser werd WCR zaterdag 3 kampioen op de velden van Barendrecht. Onder de ogen van de ±50 meegereisde supporters werd de kampioensschaal in ontvangst genomen en de champagne geopend!

foto2

Direct na de overwinning vertrokken de gloednieuwe kampioenen terug naar sportpark de Omloop om hun kampioenschap te vieren op vertrouwde bodem. Maar voordat de derde helft kon beginnen kreeg WCR zaterdag 3 een ware ereronde door Albrandswaard op de platte kar van André Heezen. Daarbij mocht heel het dorp het weten: WCR is KAMPIOEN!

foto3 

Hierbij willen de spelers van WCR zaterdag 3 alle supporters, de vrijwilligers, het bestuur en André Heezen bedanken voor de geweldige dag! Mede door hen bleef het die avond nog heel lang gezellig op de club.

 

Van Harte gefeliciteerd namens het bestuur en de webmaster van SV WCR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto4

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.