December 2, 2022

Wedstrijd secretaris afdeling zaterdag

Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat het in de vorm van de Peter Kwekel een opvolger voor Paul van Nielen als wedstrijdsecretaris heeft gevonden.

Zoals bij vele van u bekend is Paul ernstig ziek en heeft mede hierdoor moeten besluiten te stoppen. Wij danken Paul voor de vele jaren dat hij dit heeft gedaan voor WCR. Daarnaast wensen wij hem ongelooflijk veel sterkte in de strijd die hij tegemoet gaat.

wcrnieuws

De heer Kwekel is nieuw binnen WCR. Hij heeft al enkele keren met Cor van Overbeek op de wedstrijddagen van zondag meegedraaid. Cor zal hem in het begin ook bijstaan op de zaterdagen. WCR waardeert dit zeer. Ik vind het een kwalijke zaak dat NIEMAND binnen WCR zich heeft aangemeld voor de ontstane vacature. Als u denkt dat alles van zelf op zijn pootjes terecht komt vergist u zich schromelijk. Wij zijn nog steeds op zoek naar een PENNINGMEESTER. De keuze is aan u. Jan Huizer ondersteunt WCR hiermee thans tijdelijk en heeft aangegeven dit niet als bestuursfunctie te ambiëren. Jan is momenteel druk bezig met de oprichting van de club van 50.  Hierover zult u binnenkort meer informatie krijgen.

Tijdens de eerstvolgende ALV zal uitgebreid stil worden gestaan bij het gebrek aan mankracht in bestuurlijke zin, maar ook het grote tekort aan vrijwilligers om de bar te bezetten. Aan de andere kant vindt U het de normaalste zaak dat U wordt voorzien van een drankje en een hapje. De tijd dat U voor een gesloten kantine staat is echter niet ver meer weg.

 

Peter Kwekel wensen wij veel succes als wedstrijdsecretaris in naar wij hopen een prettige werkomgeving.

 

Namens het bestuur SV WCR,

Alex van Bemmel, voorzitter

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.