December 2, 2022

WCR (zo) in extremis onderuit tegen TOGB

WCR (zo) is er in de tweede speelronde niet in geslaagd de eerste punten te pakken in de tweede klasse. Op het eigen sportcomplex De Omloop duurde het treffen met titelkandidaat TOGB één minuut te lang: 1-2. Jeffrey Querido nam de Rhoonse treffer voor zijn rekening.

Al vroeg in het duel werd duidelijk dat er best wat te halen viel voor de equipe van trainer Henri van Zeist, maar er werd te onzorgvuldig omgesprongen met kansen en mogelijkheden. Topschutter Leandro Cardoso kwam oog in oog met de vijandige goalie en verschalkte deze met een stiftje die net over vloog. Ook Sven van Deelen ontbrak het aan het nodige fortuin. De behendige middenvelder nam het doel met links onder vuur, maar zag zijn inzet ternauwernood gered worden door de Berkelse sluitpost.

Zo werd er met 0-0 gerust en werd er door de gastheren geloofd in een stunt(je). Toch waren het de bezoekers die in het tweede bedrijf dominanter werden, al beperkte het gevaar zich voornamelijk tot schoten uit de tweede lijn. De 0-1 viel uiteindelijk wel, toen een vrije trap werd voorgegeven en er vrij kon worden ingekopt vanaf de rand van het zestienmetergebied.

Bij WCR werd de moegestreden Carlo Voogt vervangen door Querido. Laatstgenoemde werd zo’n kwartier voor tijd goed weggestuurd door Cardoso en schoot beheerst binnen: 1-1. Tot diep in blessuretijd leek de degelijke defensie van WCR, bestaande uit Wesley van Lit, Jerrel Paskald, Victor Ramos en Wesley Ouwerkerk, stand te houden. In de slotseconden kon een invaller van TOGB al dan niet in buitenspelpositie alsnog de winnende treffer binnenwerken.

WCR neemt het aanstaande zondag in Reeuwijk op tegen RVC’33, dat tot dusver een punt overhield aan het 2-2 gelijkspel tegen GLZ/Delfshaven in de openingswedstrijd. De bal wordt om 14:30 uur aan het rollen gebracht.

 

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink was er bij voor de fotoreportage.

Klik HIER voor de volledige reportage.

wcr1zotogb1130915

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.