July 5, 2020

WCR (zo) verslaat Rijnmond HS in VR Cup

WCR (zo) heeft dinsdagavond de volgende ronde van de VR Cup bereikt. Op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet Sport (RHS, derde klasse zaterdag) werd er – net als in de laatste competitiewedstrijd – met 2-4 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Jeffrey Querido (tweemaal), Wesley Zwaan en Leandro Cardoso.

rijnmspwcr1z0271015

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte de foto’s. Klik HIER voor de complete reportage.

WCR begon sterk aan het bekertreffen in Hoogvliet. Al snel kwamen de bezoekers op voorsprong, toen Kevin de Groote vanaf links een prima voorzet in huis had die uiteindelijk werd binnengelopen door Querido. RHS drong wel aan, maar kon in het begin van het duel niet echt gevaarlijk worden. Querido was dat wel en werd binnen het zestienmetergebied naar de grond gehaald: strafschop. De sterk spelende Zwaan ontfermde zich over dit buitenkansje voor de 0-2.

De thuisploeg ging op jacht naar de aansluitende treffer en vond deze nog voor rust, waardoor er met 1-2 de theepauze werd ingegaan. In het tweede bedrijf was het Cardoso die zich op snelheid langs enkele tegenstanders wist te werken om vervolgens de keeper te verschalken: 1-3. Na een scrimmage kwam RHS nog wel op 2-3, maar het was Querido die het slotakkoord in huis had. De snelle aanvaller bepaalde de eindstand op 2-4.

Door de zege bereikt WCR de tweede ronde van de Palace Casino Cup, beter bekend als de VR Cup. De volgende tegenstander is nog niet bekend. 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.