March 26, 2023

WCR(zat) verliest onnodig van Simonshaven

Weer heeft WCR onnodig punten laten liggen tegen een tegenstander die makkelijk opzij gezet had kunnen worden. Met alle respect voor Simonshaven had WCR met een geschat balbezit percentage van 70% in de eerste helft al in veilige haven moeten zijn tijdens de rust. Dit is uiteraard ook een kwaliteit waar hard aan gewerkt zal moeten worden als WCR een rol wil blijven spelen in deze competitie. WCR kreeg kans op kans maar sprong zeer slordig om in de afronding. De eerste helft speelde zich hoofdzakelijk af op de helft van Simonshaven en Keeper Robert van Mourik had moeite om zich warm te houden bij de spaarzame momenten dat zijn assistentie gevraagd werd. Typerend was het dat onze linkervleugelverdediger Ferry Steenbergen de score moest openen na ongeveer een half uur spelen.(0-1). De score werd verdubbeld op slag van rust door een van richting veranderd schot van Stas Mamedov (0-2). Dit was tevens de ruststand.

wcrnieuws

Na de rust werd Simonshaven in het zadel geholpen door een zeer makkelijk gegeven vrije schop die vanaf 30 meter gedragen door de wind hard achter Robert van Mourik werd geschoten. Het geloof kwam terug bij Simonshaven en de wedstrijd kantelde na ongeveer 1 uur spelen. Na een persoonlijke fout van onze keeper stond er uit het niets 2-2 op de borden. WCR bleek aangeslagen en gaf het initiatief geheel uit handen. De aanvallen werden spaarzamer en de slordigheden werden groter. Via twee doelpunten uit omschakelmomenten kreeg Simonshaven misschien toch wel de verdiende winst gebaseerd over 90 minuten ( 4-2). Weer heeft WCR een wedstrijd uit handen gegeven waar zij de tegenstander in de eerste helft alle hoeken van het veld heeft laten zien. Gelukkig geeft deze 4e klasse mogelijkheden om gemaakte fouten te kunnen herstellen. Er is werk aan de winkel mannen! Volgende week komen de gasten van de Spinozaweg DRL op bezoek. Deze staan mede aan kop van de 2e periode.

Opstelling: Robert van Mourik, Nick Groeneboom, Vincent Boer( Randell Burke), Mitchel Warner, Ferry Steenbergen, Kevin de Jager, Radik Mamedov, Arnold Strotbaum, Izaak Rozendaal(Gino Tutone), Laurens Boer, Stas Mamedov

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.