December 2, 2022

WCR (zo) laat punten aan Spartaan ‘20

WCR (zo) heeft afgelopen weekend een teleurstellend resultaat geboekt op bezoek bij Spartaan ’20. De Rhoonse formatie had legio kansen, maar stond uiteindelijk met lege handen. De effectieve opponent was met 4-2 te sterk. Merwin ‘Kiki’ de Brito nam beide WCR-treffers voor zijn rekening

Al vroeg in het duel keken de Geelhemden tegen een achterstand aan, toen de Spartaan-spits met precisie raak knikte. Lang konden de gastheren niet genieten van de voorsprong, want binnen een minuut of tien wist WCR de stand om te buigen. Na goed voorbereidend werk van onder meer Kevin de Groote, Jeffrey Heijnen en Jeffrey Querido kon De Brito tot tweemaal toe van dichtbij scoren: 1-2.

Nog voor rust kon de pijlsnelle Querido de marge verdubbelen, maar zijn poging ging rakelings over. In het tweede bedrijf bleken de kansen gekeerd. Spartaan won de duels en kon derhalve – al dan niet met enig fortuin – binnen een korte periode op 3-2 komen. Een buitenspelgoal werd hierbij tevens goedgekeurd.

 

Fotograaf Aad Kraaijenbrink, klik HIER voor de complete reportage.

spartaanwcr1zo200316

Middels de ingevallen Frank Weeda en De Brito had WCR wellicht nog op gelijke hoogte kunnen komen, ware het niet dat de Oldegaardebewoners de wedstrijd kort voor tijd op slot konden gooien (4-2). Door de nederlaag is de equipe van trainer Henri van Zeist genoodzaakt de strijd tegen directe degradatie uit te vechten met JHR. Voor een van beide is er een ticket voor nacompetitie tegen degradatie, de ander zal volgend seizoen een niveau lager acteren.

WCR komt in het Paasweekend niet in actie. Donderdag 24 maart wordt er wel in eigen huis geoefend, als Meeuwenplaat de tegenstander is (20:00 uur). De eerstvolgende competitiewedstrijd volgt op zondag 3 april. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt met UNIO als tegenstander. 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.