WCR (zo) dieper in de zorgen na nederlaag bij Kocatepe

WCR (zo) heeft afgelopen weekeinde een teleurstellende verliespartij geleden. Op bezoek bij nummer drie Kocatepe werd het 4-0. Doordat concurrent JHR met 0-1 won van UNIO, is het gat naar de plek voor nacompetitievoetbal tegen degradatie gestegen tot vijf punten.

kocatepewcr100416

De complete fotoreportage vindt u HIER, met dank aan Aad Kraaijenbrink

Net als in de thuiswedstrijd was het krachtsverschil in het eerste bedrijf niet heel groot. Onder aanvoering van de hardwerkende Frank Weeda probeerde WCR zelf tot kansen te komen, maar bij rust stond de 0-0 nog op het scorebord.

Na de pauze kwamen de gastheren fortuinlijk op voorsprong, toen een voorzet pardoes bij de tweede paal binnenvloog. Trainer Henri van Zeist probeerde met invallers als Machiel van der Heijden en Leandro Cardoso het tij nog te keren, maar ook zij konden niet voorkomen dat Kocatepe efficiënt omging met de ruimte die WCR moest laten om druk te zetten.

WCR-goalie Erik de Graaf had het met name in het laatste half uur vrij druk en kon hier en daar de nodige reddingen verrichten. Desalniettemin eindigde het treffen in 4-0 voor de Oldegaardebewoners.

Komend weekeinde speelt de Rhoonse formatie geen competitieduel. De week erna, op zondag 24 april, moet de Geel-Blauwe equipe haar laatste strohalm grijpen. Dan staat het de wedstrijd tegen en bij JHR op het programma. De aftrap is om 14:30 uur.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie
Afscheid van jeugdspeler Kian Afscheid van jeugdspeler Kian
AS zondag 16 dec Wcr zo 1 – Steeds hoger 1 AS zondag 16 dec Wcr zo 1 – Steeds hoger 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.