Kennismakings avond

Aan spelers selektie Wcr-zo en belangstellenden.

Hierbij nodigen wij je uit om op donderdag 16 juni om 20.00 bij WCR de kennismakingsavond bij te wonen voor het seizoen 2016/2017.
We verwachten dat wij het komende seizoen onder de bezielende leiding van de huidige trainersstaf een goed, sportief en gezellig jaar mee zullen maken.
Zowel de technische staf als het bestuur, hebben veel vertrouwen in de huidige selectie, 2e en 3e elftal en de nieuwe spelers die er voor gekozen hebben om bij WCR te komen spelen.
Naast de nieuwe spelers die wij mogen verwelkomen zijn we gelukkig dat we veel van onze spelers van afgelopen seizoen hebben kunnen behouden.
Helaas hebben we ook van een aantal afscheid moeten nemen omdat zij een andere uitdaging zoeken of stoppen met selectievoetbal.
Wij wensen hen veel plezier en succes bij hun nieuwe club en wellicht tot ziens bij WCR.
WCR-Nieuw-Logoklein
Tijdens deze avond zal e.e.a. duidelijk worden gemaakt betreffende de (sportieve) doelstellingen en de huidige situatie van de club. Ook zal een ieder een boekje krijgen met documentatie en formulieren die ingevuld en zsm ingeleverd/opgestuurd dienen te worden.

Wij hopen een ieder omstreeks 19.45 uur te mogen verwelkomen zodat we om 20.00 uur kunnen starten. Mvg ,namens TZ en TS, Rien van Zanten Technische Zaken: Rien van Zanten 06-20352935 Email: rienvanzanten@online.nl Technische Zaken : Hans van der Mooren 06-20232107 Email: hansvdmooren@gmail.com Trainer: Henri van Zeist 06-18310363 Email: hvzeist@live.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wcrterrein1

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.