Redactioneel bericht WCR

Sportcomplex van WCR klaar voor het nieuwe seizoen.
Op sportcomplex De Omloop is de afgelopen weken heel veel werk verzet door vele vrijwilligers die steeds weer zorgen dat alles er piekfijn uitziet.

image

Naast de oud-papierploeg die al sinds mensenheugenis dagelijks bij bedrijven en particulieren in Albrandswaard het overtollige papier en karton ophaalt zijn er ook op het sportcomplex veel mensen die hun handen uit de mouwen steken. ‘Geen s.ucces zonder u’ is iets wat zeker betrekking heeft op ALLE vrijwilligers bij iedere vereniging zo ook bij WCR.

Wie over de Essendijk langs het sportcomplex De Omloop rijdt zal het de afgelopen weken opgevallen zijn dat rondom het hoofdveld van WCR ook het nodige aan het veranderen is. Aan het einde van het vorige voetbalseizoen is er een inventarisatie gemaakt van de reclameborden en de bedrijven die WCR een warm hart toedragen. Mede door inspanningen van de Stichting Vrienden van WCR en de eerdergenoemde vrijwilligers is het veld wederom rondom voorzien van reclameborden. Veel bestaande adverteerders hebben wederom hun akkoord gegeven en er zijn ook heel veel nieuwe bedrijven die ingestemd hebben met het voorstel om een zakelijke relatie met sportvereniging WCR aan te gaan. Niet alleen langs het hoofdveld maar ook op de website www.svwcr.nl wordt aandacht gegeven aan deze adverteerders / sponsoren. Het gegeven dat sportvereniging WCR positieve aandacht krijgt heeft eveneens geresulteerd in een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Media. Op woensdagavond 10 Augustus wordt deze overeenkomst getekend door de bestuurlijke vertegenwoordigers van RTV Albrandswaard en de bestuurlijke vertegenwoordigers van de Stichting Vrienden van WCR. Naast het randgebeuren zoals eerder omschreven start de voetbalafdeling van WCR evenals de voorgaande jaren met een zaterdag en zondag senioren afdeling. Tevens zijn er een aantal jeugdleden ingeschreven. WCR wil de komende jaren bouwen aan een stabiele sportvereniging met mogelijke instroming van jeugdleden. Naast de voetbalafdeling zijn ook de afdelingen Aikido en de Peuterspeeluurtjes komend seizoen weer actief binnen de vereniging.
Komende week meer over de komende sportieve activiteiten binnen de sportvereniging die dit jaar haar 70-jarig bestaan laat optekenen. Op 2 december a.s. wil het bestuur van WCR in samenwerking met het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR extra aandacht geven aan het bereiken van deze mijlpaal.
Actueel nieuws over Sportvereniging WCR is te lezen op de website www.svwcr.nl , communicatie van de Stichting Vrienden van WCR is dagelijks te volgen door het twitteraccount @van_wcr te volgen.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.