Verslag Vierpolders 1 – WCR Za.

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2016 / 2017 voor Vierpolders en de tweede voor WCR op het programma.

WCR was de eerste 15 minuten het meest bij de les en drong het in een nieuw gestoken Vierpolders, in “ouderwets” zwart/blauw ver terug. Het leverde een paar hachelijke momenten op voor het doel van Jaimie de Jong. In de 17e minuut is Vierpolders voor het eerst gevaarlijk als Jesper Lakerveld vanaf de 16 meter een bal direct uit de lucht neemt. Zijn poging gaat net over. Hierna ontstond er een gelijkwaardige wedstrijd door ploegen die georganiseerd speelden. In de 26e minuut komt WCR op een 0–1 voorsprong als aanvoerder Kevin de Jager vanaf ongeveer 25 meter vrij mag aanleggen. Hij doet dit met een schot in de bovenhoek. Lang kan WCR deze voorsprong niet vast houden, drie minuten later staat het weer gelijk als Glenn Stoffers een vrije bal vanaf 20 meter in de uiterste hoek plaatst en daarmee keeper Robert van Mourik kansloos laat. De 1 – 1 stand wordt ook de ruststand.

De tweede helft dezelfde spelers, geen wissels. De ploegen waren net zoals de eerste helft aan elkaar gewaagd, al had nu Vierpolders een licht veldoverwicht zonder echt tot uitgespeelde kansen te komen. Het venijn zat in de staart van de wedstrijd als eerst WCR in scoringspositie komt .Jelle Troost weet redding te brengen op de doellijn. Hierna  is Vierpolders nog bijna bij de winnende treffer als de ingevallen Mike Timmers vanaf links een prima voorzet geeft die door Glenn Stoffers bij de tweede paal niet benut kan worden.

Met het gelijke spel heeft iedereen wel vrede en was het ook een goede weerspiegeling van wat er in het veld gebeurde.

Aanstaande zaterdag speelt WCR om 14.30 uur thuis tegen Simonshaven.

wcrnieuws

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.