December 2, 2022

Fabio Leenen 300x WCR zondag 1

Zondag 13 september is tijdens de wedstrijd WCR1 – Blijdorp1  Fabio Leenen gehuldigd voor zijn 300ste wedstrijd in het shirt van WCR.

fabio

Fabio begon zijn voetballoopbaan bij de club uit Rhoon en speelde nimmer voor een andere vereniging. Op 15 jarige leeftijd debuteerde de huidige aanvoerder al voor de hoofdmacht van de geel-blauwen.

Twee zware blessures (gebroken knieschijf en recent nog een gescheurde kruisband) zorgden ervoor dat hij deze mijlpaal niet eerder kon bereiken. Maar als liefhebber pur sang konden deze tegenslagen ‘il Capitano’ (zoals z’n bijnaam luidt) er niet van weerhouden om alsnog te jubileren.

WCR: Fabio is een voorbeeld voor iedere speler. Mentaal sterk , zal nooit (zomaar) een training overslaan en geeft altijd 100%. Is van onbesproken gedrag en in 300 wedstrijden zijn de gele kaarten op 1 hand te tellen. Een geweldige aanvoerder en fijn mens waar we bij de club erg trots op zijn.

Uit handen van ‘maatje’ Machiel van der Heijden ontving de jubilaris een prachtige award , bloemen en “waardecheque” namens club en team.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.