Fabio Leenen 300x WCR zondag 1

Zondag 13 september is tijdens de wedstrijd WCR1 – Blijdorp1  Fabio Leenen gehuldigd voor zijn 300ste wedstrijd in het shirt van WCR.

fabio

Fabio begon zijn voetballoopbaan bij de club uit Rhoon en speelde nimmer voor een andere vereniging. Op 15 jarige leeftijd debuteerde de huidige aanvoerder al voor de hoofdmacht van de geel-blauwen.

Twee zware blessures (gebroken knieschijf en recent nog een gescheurde kruisband) zorgden ervoor dat hij deze mijlpaal niet eerder kon bereiken. Maar als liefhebber pur sang konden deze tegenslagen ‘il Capitano’ (zoals z’n bijnaam luidt) er niet van weerhouden om alsnog te jubileren.

WCR: Fabio is een voorbeeld voor iedere speler. Mentaal sterk , zal nooit (zomaar) een training overslaan en geeft altijd 100%. Is van onbesproken gedrag en in 300 wedstrijden zijn de gele kaarten op 1 hand te tellen. Een geweldige aanvoerder en fijn mens waar we bij de club erg trots op zijn.

Uit handen van ‘maatje’ Machiel van der Heijden ontving de jubilaris een prachtige award , bloemen en “waardecheque” namens club en team.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.