Overlijden van Maarten de Wit

Aan het begin van de week 39 kreeg het bestuur het droevige bericht dat een oud lid van rksv WCR Maarten de Wit op vrijdag 23 september ’16 is overleden. Zijn zoon Tobias heeft het volgende geschreven:

maarten-de-wit

Hallo allemaal, niet schrikken, ik ben Tobias de Wit, de zoon van Maarten. Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, is mijn vader afgelopen vrijdag overleden. Na een aantal jaar te hebben gevochten tegen meerdere ziektes, is hem uiteindelijk een eenvoudige infectie fataal geworden. Twee jaar lang hebben we samen gestreden, maar het heeft helaas niet mogen baten.

Wij hebben in besloten kring afscheid van mijn vader genomen.

Tijdens het afscheid hebben wij het nummer “Shine on, you crazy diamond” van Pink Floyd gedraaid. Nog een keer hebben we de ramen en deuren van een gebouw op zijn grondvesten doen trillen. Want dat was mijn vader. Zijn leven was veel te kort, maar hij heeft in die korte periode wel twee keer zo hard geleefd als de meesten van ons. Een crazy diamond.

Ik begrijp heel goed als jullie ook nog eens afscheid van mijn vader zouden willen nemen. Ik zou dat dan doen zoals mijn vader dat het liefste deed. Zet Pink Floyd op, geluid op maximaal, neem daar een biertje bij en proost op zijn leven.

deelnmening

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

One Response to "Overlijden van Maarten de Wit"

  1. Alex van Bemmel says:

    Maarten was een unieke man. De laatste jaren was ik hem uit het oog verloren. Via, via hoorde ik wel dat het niet goed met hem ging. Helaas is hij slechts 61 jaar geworden. Maar zoals Tobias schrijft hij heeft wel geleefd. Een biertje op zijn tijd gedronken en daarna nog een en…vele jaren was hij leider van het meest “zweverige elftal van WCR”. Veel gelachen en gediscussieerd, want over alles had Maarten een mening. Die kreeg je niet snel op andere gedachten.
    Ik wens Fabricia en kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
    Alex van Bemmel

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.