Steun je vereniging – Vriendenloterij / Postcodeloterij

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is ook in het kort besproken, de leden, vrienden, familie, of sympathisanten die maandelijks meespelen met één of meerdere loten in bovengenoemde loterij kunnen een vereniging van hun keuze een steuntje in de rug geven.

Wanneer u niet aangeeft dat u ook een eigen voorkeur heeft dan bepaalt de Vriendenloterij / Postcodeloterij zelf waaraan een bijdrage geschonken wordt.

Invullen en toekennen via de website van de Vriendenloterij / Postcodeloterij kan alleen wanneer u de eerste keer de loten aanmeld, de wijzigingen om de opbrengst aan een andere vereniging te doen toekomen kunt u het beste telefonisch doorgeven. Kosten bedragen eenmalig € 0,50 per gesprek, hierdoor steunt u wel uw vereniging waar wij heel erg blij mee zijn.

De te nemen stappen:

  1. Bel 0900 – 300 1400, kies voor keuze 3 (wordt ook verteld door de telefoonbeantwoorder);
  2. Zorg dat je het bankrekening nummer weet waarvan de loten maandelijks worden betaald;
  3. Meld aan de persoon die je te spreken krijgt dat de begunstigde Sportvereniging WCR uit Rhoon moet worden. Dat is de vereniging die dan automatisch een bijdrage via ontvangt terwijl het u geen extra geld kost.

Na beantwoorden van een paar controlevragen zoals naam, voorletters en geboortedatum is het definitief dat u door deelname aan de Vriendenloterij / Postcodeloterij de vereniging steunt waarvoor wij u uiteraard heel erg willen bedanken.

Iedere deelnemer aan de Vriendenloterij / postcodeloterij kan op deze wijze zijn/haar favoriete vereniging ondersteunen, vraag het dan ook aan uw familie, vrienden en kennissen.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkeling, uiteraard hopen wij dat heel veel deelnemers onze vereniging willen ondersteunen.

virendenloterij

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.