WCR (zo) komt zwakke eerst helft niet te boven

 

DORDRECHT – WCR (zo) heeft zichzelf afgelopen weekend in de vingers gesneden door met 3-0 te verliezen van RCD. De opponent begon een stuk scherper aan het treffen en kon daardoor binnen afzienbare tijd de eindstand op het scorebord zetten.

WCR begon rustig aan het treffen in Dordrecht. Hoewel het meer balbezit had, bleven grote kansen uit. Enigszins fortuinlijk kwam RCD op voorsprong, toen een hoekschop in de kluts bij de tweede paal kwam: 1-0. Kort hierna volgden ook de 2-0 en de 3-0.

Trainer Henri van Zeist greep in met een dubbele wissel, waarna WCR weer vat kreeg op het spel en de tegenstander. Vlak voor rust was het Jeremy van der Ent die de doorgeschoven Sven van Deelen bereikte met een voorzet, maar laatstgenoemde kreeg zijn voet net niet goed tegen de bal.

In het tweede bedrijf toonde de Geel-Blauwen dat het op zijn minst op inzet wel de nodige tegenstand kon bieden en werd het vijandige doel veelvuldig bestookt door voorzetten van Van der Ent. De nodige aansluitingstreffer bleef (te) lang uit, waardoor de derde nederlaag op rij een feit werd.

In de komende speelronde treedt WCR in eigen huis aan tegen BZC/Zuiderpark. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

WCR fotograaf trotseerde de regenbuien en maakte een mooie fotoreportage.

Klik HIER voor de complete reportage.

rcdwcr1zo21016

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.