December 2, 2022

WCR (zo) herpakt zich tegen BZC/Zuiderpark

RHOON – WCR (zo) heeft afgelopen zondag een puike overwinning geboekt op BZC/Zuiderpark. Op sportcomplex De Omloop werd met 4-1 gewonnen. De doelpunten kwamen op naam van Kevin van Veen, Frank Weeda en Jeremy van der Ent (tweemaal).

WCR kwam scherper uit de startblokken dan de Rotterdame opponent. Dat leidde al binnen tien seconden tot een kans, toen Kevin de Groote en Frank Weeda goed druk zetten, maar niet tot scoren kwamen. De toon was daarmee gezet en de gastheren bleven het vijandige doel bestoken. Zo regende het corners, waaruit uiteindelijk de 1-0 zou vallen. Een afgeslagen hoekschop van De Groote belandde op de rand van het strafschopgebied voor de voeten van Kevin van Veen, die de bal in de linkerbovenhoek parkeerde.

wcrbzc91016

[fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte een mooie fotoreportage, klik HIER voor de complete reportage ]

Op slag van rust kwam de equipe van Henri van Zeist op 2-0. Een afstandsschot van Mitchel Keikes kon door de doelman enkel weggebokst worden. Zoals vaker stond Frank Weeda op de juiste plaats en met een technisch verfijnde poging met het linker bovenbeen kon hij de marge verdubbelen.

 

In het tweede bedrijf duurde het even voor de voorsprong kon worden uitgebouwd, al kwam het doel van Giovanni Hagendoorn zelden tot nooit onder vuur te liggen. Met de ingevallen Giovanni Delgado ging WCR op zoek naar de 0-3, die door Jeremy van der Ent gevonden zou worden. Even later tekende hij voor zijn tweede van de middag en leek het pleit beslecht, ware het niet dat BZC via een onfortuinlijk eigen doelpunt van de Geel-Blauwen wel de eretreffer kon maken: 4-1.

 

Van Veen werd door het WCR-publiek verkozen tot Man van de Wedstrijd. Tevens viel die eer ten deel aan Jerrel Paskald voor zijn prestaties tegen RCD een week eerder. In de volgende speelronde moet WCR aantreden tegen Hermes DVS. In Schiedam zal er om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.