WCR (zo) viert jubileumwedstrijd Victor Ramos met zege op DHZ

RHOON – Met enige verbazing nam Victor Ramos zijn onderscheiding zondagmiddag in ontvangst. De geroutineerde centrumverdediger (40) viel in de tweede helft in en speelde – zonder het zelf te weten – zijn liefst 750ste wedstrijd in een eerste elftal. Hoewel WCR erg laat op gang kwam, werd er wel met 3-0 gewonnen. De treffers kwamen op naam van Jeffrey van Veen, Mitchel Keikes en Arthur Movsesjan.

wcrdhz30102016

WCR begon onrustig aan het treffen met DHZ, maar had wel enkele grote kansen. Zo liep Jeremy van der Ent goed door en kon hij haast profiteren van een foutje van de goalie, maar de buitenspeler mikte net naast. Vervolgens was ook Mitchel Keikes dichtbij een doelpunt, maar zijn poging ging via de paal naast.

Na een eerste helft waaraan verder weinig woorden vuil gemaakt hoeven te worden, kwamen de Geel-Blauwen aardig uit de kleedkamers. Keikes bediende vanaf de middencirkel Frank Weeda met een prima steekpass, maar laatstgenoemde miste enig fortuin in de afronding en zag de DHZ-doelman ternauwernood redden.

Na driekwart wedstrijd werd de ban eindelijk gebroken. Van der Ent behield vanaf rechts het overzicht, waarna de goed meegelopen (en ingevallen) Jeffrey van Veen de bal bij de tweede paal kon binnenlopen. Kort hierna beloonde Keikes zijn goede spel door – na een pass van Jeffrey Heinen – richting het vijandige doel te lopen en de bal in de verre hoek binnen te schuiven: 2-0.

Nadat de aanvoerder van DHZ Van der Ent torpedeerde bij de zijlijn, ontving hij zijn tweede gele kaart en dus rood. De wedstrijd was gespeeld, al was het laatste woord voor Arthur Movsesjan. De spits scoorde de 3-0 en leek ook de vierde treffer te maken, ware het niet dat de arbiter moeilijk kon waarnemen of de bal daadwerkelijk de lijn gepasseerd had.

wcrdhz30102016-2

Na het treffen werd Victor Ramos in het welverdiende zonnetje gezet en werd als altijd na thuiswedstrijden door Jan de Groote, initiator van onder meerdere projecten binnen WCR, bekend gemaakt wie tot de Man of the Match was verkozen. Bij de uitwedstrijd tegen Hermes-DVS twee weken terug was dit Jeremy van der Ent. Afgelopen zondag ging deze eer naar Mitchel Keikes.

Door de overwinning nestelt WCR zich in de groep die jaagt op de bovenste plaatsen (op plek zeven). Gezegd dient te worden dat het gat tussen koploper Slikkerveer en Besiktas (plek tien) niet groter is dan zes punten en alles dus dicht op elkaar staat. Volgende week wacht WCR het uitduel met AGE-GGK. Op Sportpark Zestienhoven zal  om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.