December 2, 2022

Jaap de Raadt winnaar van de AD Clubheld 2016 verkiezing in de gemeente Albrandswaard.

Vrijdag 18 november is de uitslag bekend gemaakt van de AD Clubheld 2016 verkiezing die gehouden is door het Algemeen Dagblad.

Binnen de gemeente Albrandswaard is Jaap de Raadt verkozen tot Clubheld 2016 met in totaal 115 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,84. De volledige uitslag staat op www.ad.clubheld2016.nl Iedereen die op Jaap gestemd heeft wordt van harte bedankt, zonder uw stem hadden wij dit gewenste resultaat niet bereikt.

jaap-de-raadt-in-aktie

Wij zijn blij met vrijwilligers zoals Jaap die heel veel werk verzetten binnen de vereniging, Jaap vertegenwoordigd een grote groep vrijwilligers van WCR en vertegenwoordigd al zijn mede-vrijwilligers.

Jaap wordt van harte bedankt en gefeliciteerd namens het bestuur van Stichting Vrienden van WCR en het bestuur van de Sportvereniging WCR. Uiteraard worden ook alle andere vrijwilligers die samen met Jaap en de andere leden van de vereniging altijd weer klaarstaan bedankt voor hun inzet. Ook deze mensen zijn een winnaar door de eerste plaats van Jaap.

Zonder vrijwilligers is het bijna onmogelijk om een vereniging draaiende te houden, samen met de leden, sponsoren, bestuursleden en mensen die WCR een warm hart toedragen hebben wij het met elkaar voor elkaar gekregen dat de vereniging al 70 jaar actief is.

Op 2 december wordt deze mijlpaal gevierd in het verenigingsgebouw en de sporthal op ons complex De Omloop. Inmiddels hebben 230 mensen zich aangemeld door een bericht te sturen naar het adres 70jaar@svwcr.nl heeft u zich nog niet aangemeld doe het dan snel. Zoals eerder aangekondigd is er een verplicht gesteld deurbeleid, betekend dat de toegang wordt geweigerd wanneer uw naam niet op de gastenlijst staat.

Jaap en vele andere vrijwilligers zijn uiteraard ook aanwezig, kunnen we met elkaar ook het resultaat van de AD Clubheld 2016 vieren op deze unieke avond wat ook door velen als een re√ľnie wordt gezien waarbij oude bekenden elkaar weer zullen ontmoeten.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.