Overtuigende overwinning WCR (zo) op JHR

RHOON – WCR (zo) heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan door een knappe 5-1 zeg op JHR te boeken. De bezoekers stonden voorafgaand aan het treffen nog op plek twee en had een van de minst gepasseerde achterhoedes van de competitie. Namens WCR waren Jeremy van der Ent (twee), Chemano Cruden, Jerrel Paskald en Jeffrey van Veen trefzeker.

Trainer Henri van Zeist had vanwege verschillende omstandigheden slechts elf selectiespelers tot zijn beschikking, maar kon gelukkig rekenen op de presentie van drie spelers die al een volledige wedstrijd bij het tweede (na een nieuwe zege koploper in de reserve 2e klasse) hadden gespeeld. Ondanks dat WCR enigszins gemankeerd was, toonde het wel de nodige gretigheid en was het JHR vanaf minuut een de baas.

Dit leidde al snel tot een mogelijkheid voor Jeremy van der Ent, die zijn inzet op de paal zag belanden. Tien minuten voor rust was het wel raak. De gebroeders Kevin en Jeffrey van Veen namen een inworp op links, waarop eerstgenoemde de bal voortrok. Van der Ent stond, zoals wel vaker, op de goede plaats: 1-0. Ook de 2-0 was fraai. Jerrel Paskald onderschepte de bal rond de middencirkel, stoof op en zette met een steekpass Chemano Cruden 1-op-1. De rappe rechtsbuiten haalde de trekker over, waarna WCR met een 2-0 ruststand de kleedkamers opzocht.

Na de hervatting een onveranderd spelbeeld. Een hoekschop van Jeffrey van Veen werd door Paskald binnengekopt (3-0). Even later spatte een schitterende poeier van Jeffrey Heinen op de paal uiteen, waardoor de Rotterdammers (tijdelijk) nog een tegengoal werd bespaard. Van der Ent scoorde uit een van richting veranderde vrije trap en Jeffrey van Veen reageerde alert op een matige terugspeelpass en verschalkte de goalie met een stiftje. Inmiddels waren de ervaren Mike Steenbeek, Victor Ramos en Daniel Duarte in de ploeg gebracht om voor extra rust (waar nodig) te zorgen.

JHR scoorde vlak voor tijd nog wel de eretreffer, waardoor 5-1 de eindstand zou zijn. Na de wedstrijd werd Jerrel Paskald uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Bij de eerder gespeelde uitwedstrijd tegen Hillegersberg en AGE-GGK waren dat respectievelijk Wesley van Lit en Giovanni Hagendoorn. In de komende speelronde wacht WCR het pittige uitduel met CKC, dat vijfde staat met slechts een punt minder. Op Sportpark ’t Veer zal om 14:30 uur worden afgetrapt.
WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink was er bij voor de foto’s

Klik HIER voor de complete reportage van fotograaf Aad Kraaijenbrink.

wcrjhr271116

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.