Puntendeling met CKC voelt als nederlaag voor WCR (zo)

Rotterdam – WCR (zo) heeft in de afgelopen speelronde niet het gewenste resultaat gehaald bij CKC. Op bezoek in Rotterdam-Oost kwamen beide ploegen niet tot scoren. Voor WCR waren de druiven extra zuur, daar er meerdere grote kansen te noteren vielen.

wcrnieuws
De Rhoonse equipe greep de gastheren vanaf de eerste minuut bij de keel. Chemano Cruden ploeterde zich kort na het beginsignaal goed door de CKC-defensie, maar oog in oog met de goalie mikte hij net naast. Even later vond Jeremy van der Ent de weg richting de doelman van de opponent. Zijn schot was wel tussen de palen, maar werd gekeerd.

Diezelfde Van der Ent werd kort daarna aangetikt binnen het zestienmetergebied: strafschop. Opnieuw was de CKC-keeper een WCR-speler de baas, waardoor er met 0-0 gerust werd. In het tweede bedrijf kreeg de thuisploeg wat meer grip op de wedstrijd, zonder zelf in aanvallend opzicht gevaar te kunnen stichten.

Trainer Henri van Zeist trachtte met het inbrengen van Giovanni Delgado, Mitchel Keikes en Arthur Movsesjan nog wel een beslissing te forceren, maar ook dat mocht niet baten. Doordat grote delen van de wedstrijd onder de noemer ‘eenrichtingsverkeer’ viel, dropen de WCR-spelers teleurgesteld af.

Door het puntverlies is plek twee ingewisseld voor plek drie (RCD is de Geel-Blauwen gepasseerd). Volgende week heeft WCR kans om de eerste seizoenshelft in eigen huis goed af te sluiten, als het aan moet treden tegen Besiktas. De wedstrijd zal om 14:00 uur van start gaan.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.